Citiraj Saradadevii prvotno napisa Vidi poruku
Liamova mama je medicinska sestra, radi nocnu smjenu, dvije noci tjedno. Kada radi, obicno je muz kod kuce. Trenutno je odsutan sest mjeseci na nekom projektu na Barbadosu ili negdje slicno pa joj po noci, dok ona radi, dodje neka zena da bude u kuci s Liamom (koji ima 9 godina).

Micky radi subotom, ponekad nedjeljom, kao Alexander technique prakticar, a muz joj radi ostale dane u tjednu.

Chamutal radi povremeno, kao doula i kao conception consultant. Pise knjigu. Kada doulari, djecu preuzima ili muz ili prijateljice.

Elena i Lola su sogorice, brinu se zajednicki o djeci (obiteljski coop) tako da je s mladjima uvijek neki clan njihove ovece prosirene obitelji.

Claire, kada radi u jednoj maloj nezavisnoj skoli kao uciteljica umjetnosti, vodi svoju kci sa sobom.

Anna radi dva dana u tjednu kao voditeljica waldorfske "parent and child" grupe. Djeca su joj bila u grupi, kad su bila manja, sada su u susjednoj grupi.

Jacquline radi kao novinarka, subotom i nedjeljom, muz sa djecom.

Louise je obiteljska lijecnica. Radi jedan dan u tjednu kada je muz sa djecom.

Diane je bivsa profesorica umjetnosti u srednjoj skoli.
Sada vodi s muzem obiteljski biznis (prodaja renoviranih kuca). On radi preko dana, ona navecer ili vikendom

Ja sam nekada kombinirala satnicu tako da predajem ili navecer ili sve u jednom danu. Tada je muz bio s djecom ili bi radio od kuce, rano ujutro prije mog odlaska i nastavljao poslijepodne, nakon mojeg dolaska.
Zadnju godinu mi je i mama dosla na dva mjeseca u ispomoc.

Sada ih vodim sa sobom na posao (caf za dojenje) i tu mi pomazu, svako na svoj nacin.

Ne znam koliko ce ti ovo biti od pomoci...

Svaka čast na iskustvu, ali...radi jedan dan u tjednu? dva dana u tjednu? subotom i nedjeljom? vodi djecu na posao?

Mislim da je za hrvatske prilike ovo teški sf.