Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
ja bi mozda i mogla financijski podnjeti HS, ali iskreno ja ga ne bi provodila doma. i ono sta sam letimicno procitala, zar zbilja roza mislis da 1-2 dnevno je dovoljan da savladas sve stvari koje se ipak dotaknu u skoli?
ono sto vidim romaticno u tom HS je da bi i ja ponovno savladala stvari za koje mislim da mi nedostaju, koje su jednostavo isparile iz mog mozga, a danas mi iskerno fale. mada moram priznati da sam bar naucila di ih mogu naci.
Nisam Roza, ali da , mislim da bi u nižim razredima OŠ bilo dovoljno 1-2 sata dnevno za ono što se u školi radi četri. Posebno ako postoji čaroban način da se dijete motivira za stvari koje mu nisu tako zanimljive.
Pa to je logično obzirom da je rad u manjoj grupi intenzivniji, a u razredu se i tako prati tempo većine , zapravo onih koji su najsporiji.
To ne znači da bi se samo neka super pametna djeca poučavala doma pa iz njih izrasli genijalci, nego bi se manje vremena trošilo na ono što im ide tj. ne bi bilo praznog hoda i moglo bi se proći više stvari. A opet bi se više vremena, uz individualni pristup, koristilo za stvari u kojima su sporiji na način koji bi njima bolje odgovarao.