Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Roza, ta sva znanja koja navodiš , su znanja , sposobnosti, talenti roditelja. Oni ih znaju. I većina roditelja će naučiti svoju djecu tome. Meni to nije OKK.
    Ako imam vinograd, normalno je da moja djeca idu okopavati, brat grožđe i što se sve već mora.
    Nakon škole.
    Ili ako imam prase normalno je da dijete vidi kako se rade kobasice.
    OT Ja tražim nekog da me pozove na kolinje da moji klinci vide da svinjetina ne raste u mesnici

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    Roza, ta sva znanja koja navodiš , su znanja , sposobnosti, talenti roditelja. Oni ih znaju. I većina roditelja će naučiti svoju djecu tome. Meni to nije OKK.
    Ako imam vinograd, normalno je da moja djeca idu okopavati, brat grožđe i što se sve već mora.
    Nakon škole.
    Ili ako imam prase normalno je da dijete vidi kako se rade kobasice.
    OT Ja tražim nekog da me pozove na kolinje da moji klinci vide da svinjetina ne raste u mesnici
    Ovo što sam navela nisam navela kao primjere onog što bi ja naučila dijete kroz HS, već kao primjere onog čega smo se gore dotakli vezano za materijalne ne/prilike u hrvatskoj u odnosu na HS, gdje sam govorila da radim sve više i više stvari sama kako bih mogla opstati recimo na jednoj plaći i osloboditi si vrijeme za HS - čitaj!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •