Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ne sviđa mi se takva javna prozivka , bilo dobra , bilo loša na roditeljskim sastancima. pumpa ego, a prema nepohvaljenima ili ćak pokuđenima stvara predrasude od strane drugih roditelja i školskih kolega.
    istina , ovo nema veze sa OKK-om nego školskim sistemom.

Ja na sastancima javno imenujem samo the best of. A roditeljska lica se ozare više nego da sam im poklonila vreću dukata.

Negativne stvari rješavamo u kabinetu,u četiri oka.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja na sastancima javno imenujem samo the best of. A roditeljska lica se ozare više nego da sam im poklonila vreću dukata.

Negativne stvari rješavamo u kabinetu,u četiri oka.
    Jasno, vjerojatno se onima neprozvanim smrkne.

Hoću reći da bi smisao pohvale bio za sve koji su uložili poseban trud da bi postigli rezultate (kakvi god oni bili) i oni koji su napredovali od zadnjeg puta. Ne samo oni koji su po ocjenama posebno dobri.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Jasno, vjerojatno se onima neprozvanim smrkne.

Hoću reći da bi smisao pohvale bio za sve koji su uložili poseban trud da bi postigli rezultate (kakvi god oni bili) i oni koji su napredovali od zadnjeg puta. Ne samo oni koji su po ocjenama posebno dobri.
    Selekcija nije samo najbolji po ocjenama,naravno.

U svom razredu imam svakakve kombinacije ,od odlikaša-markiranata,vrlo dobrih koji se jako trude i onih koji su u teorijskom dijelu jadna trojka,ponekad i dvojka,ali su zato majstori u praktičnom dijelu nastave, odnose medalje na praktičnim natjecanjima,itd.
    U suglasnosti s razrednim vijećem donosimo odluke koga pohvaliti kojom pohvalom,koga nagraditi itd. Nije da po defaultu pohvaljujem samo odlične,ni sve odlične.Ne.

Nikad nisam pohvalila odličnog učenika koji se bezobrazno i neodgovorno ponaša prema drugim učenicima i nastavnicima.

isprika na offu, sad smo zbilja otišli daleko

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •