Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nisu to predrasude, pa kad vidis covjeka od 13 jel ga gledas kao dijete ili kao covjeka koji moze nesto napravit sam? vjerojatno kao dijete, klinca, plus to jos tinejdzera, adolescenta, di ces gore

sigurno ti ne pada na pamet osoba koja je sposobna brinuti se za sebe

a realno su sposobni, sa 13 su to vec odrasli ljudi prakticki

nemojte me sad kamenovati, ali mozete probat razmisliti o tome

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    evo, hoću. prvo što mi pada na pamet da bi u tom slučaju morali vratiti i životni vijek na staro

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

nisu to predrasude, pa kad vidis covjeka od 13 jel ga gledas kao dijete ili kao covjeka koji moze nesto napravit sam? vjerojatno kao dijete, klinca, plus to jos tinejdzera, adolescenta, di ces gore

-ma dajte, ja prva nisam s 13 bila odrasla. SAd jel to problem u meni, ne znam.
    Bilo je cura u razredu koje su imale dečke i ljubili su se u pssssst usta , ali ja sam s 13 bila balava. Nisam bila ni besposlena, ni dokona, nisu mi izbijali zubi niti agresija, ali sam bila klinka...S 13 nisam vodila ni firmu, niti bila primabalerina, bila sam sa starcima i bilo mi je prelijepo... TAmo s 16, 17 su me starci preko ljeta uposlili kao tekliča za nekakvu firmu. I sjećam se prve plaće-crkavice. Meni je bila super.. I nije mi uopće trebala prije.

I opet s 30kusur i ja ko Krumpirić dođem ovdje na zidić gledati šta ekipa kaže

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mikka nečeš postat ništa popularnija na forumu sad kad te potpišem od slova do slova zadnjih nekoliko post-ova, al moram, dirnula si me u žicu i protresla mi kabanicu. I ja se nadam da će moj Š sa 13 godina biti puno zreliji nego prosječni 13 godišnjaci danas. Boli me briga jel drugačije vrijeme i jel sad in igrat playstation i jest mixanu hranu do 30e, mislim da je život prekratak da pola njega budemo tinejđeri. A obaveze i odgovornost (ne samo za vlastite igračke) mu planiram dati već kroz koju godinu, tipa skupljanje jaja, hranjenje životinja, branje voća i povrča...ja nekako brijem da on sa 18 mora biti dovoljno zreo da njegove odluke ne propitkujem previše, bilo to da želi studirati il da se želi vjenčati il da želi na Aljasku volontirat za šbkbmb organizaciju. Nek se nitko ne uvrijedi, al alergična sam na klince koji ne znaju komunicirat sa 18, zadubljeni su u igrice, naravno nastupi i totalna pobuna protiv roditelja (koje također prije nije bilo u tolikoj mjeri u kojoj je ona vidljiva danas) a o općoj obrazovanosti da ne govorim. Danas prosjećan klinac od 18 nije valjda pročitao 3 knjige u životu, a lektire koje su eto meni bile najbolji dio školovanja, rješavaju preko interneta. And so on...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •