Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Meni je puno draži ovaj trend kad obrazovani gotovo 40-godišnjaci još žive sa roditeljima bez želje da se osamostale, vjerojatno i oni misle o tome kako je životni vjek dug pa imaju fore do 80. )
Jućer je moj sin gledao "razred 2011" i šokirao se sa pričom djevojke koja se odselila od kuće i živi sa dečkom. On je naravno izjavio da on NIKAD ne želi odseliti od nas , svojih dragih roditelja. I zašto se djeca uopće žele odseliti ikada od roditelja??! Ma srce mamino!
sirius vidim potpis ti je 2002. moj je 2000.
pa evo sto imam za reci.
do prije nekog vremena moje dijete nikako nije moglo razumjeti zasto mi ne zivimo u zg-u gdje su baka i deda, zasto ne zivimo s njima , ili barem u istom gradu.
pa kaze ona nama, da ce ona zauvijek zivjeti s nama, a kada bude imala djecu , muza i tako to, da cemo svi zivjeti u jednoj kuci, jos ce i prijateljicu s njeom djecom i muzem pozvati, da zivimo zajedno. (blago nama)

i evo slucajno ovih dana, nekako smo dosli na tu temu i evo sto kaze:
naravno da ce za vrijeme faksa otici od nas, i opcenito voli ona nas najvise na svijetu, ali zivjeti ce drugdje vjerojatno s najboljom prijateljicom ili vise njih, posjecivati nas (no barem nesto) i opcenito ce vise vremena provoditi sa svima njima, nego s nama. putovati ce i tako to.