To je totalna glupost. To što neki tip ima dobru plaču, super auto i VSS ne znaći da je istinski sretan nego da je tašt i ima totlano poremečen sustav vrijednosti - po meni.
A farmeri - tj. agrobiznismeni naravno da nisu sretni jer žive na selu koje zapravo preziru, radije bi u gradu bili tajnici ili blagajnici nego mljekari. Megalomani su pa obitelj od 4 osobe natrpa sebe sa 200 krava, i onda im život postaje pakao, ovise o poticajima, jer je trošak tako ogromne farme toliki da prihod ne može pokriti ni približno trošak. Da ne govorim da ja moram plačat porez koji onda tog megalomana potiće...a lako da je mljeko visoke kvalitete nego je razvodnjeno go.vno (ajd pardon my french fakat sam slikovita zadnjih dana). Svoju djecu ući da je grad ideal, a selo zatvor, i naravno da je farmer nezadovoljan. Trakto od 2 milje kuna koji je kupio na kredit guta love i love, djeca ne pomažu koliko bi trebala jer im se gadi obiteljski posao...i tako. Govorim o ljudima koje osobno poznajem, poznajem ih perko 20-30 obitelji koji tako funkcioniraju, tako da nije ni čudo da su nezadovoljni.
Farmeri nisu agrobiznismeni - farmeri su ljudi koji poštuju prirodu, poštuju svoje životinje i život koji im oboje daje. Oni nisu megalomani, ne uništavaju svoje posjede da bi zgrnuli bogatstvo...uf mogla bi pamflet napisat koliko me to sve skupa inspirira...

Odgovori s citatom