Samo da se nadovežem na samu sebe, sigurno nisam osoba koja je toliko nesvjesna svijeta oko sebe, svjesna sam ga i predobro da bi dijete odgajala u uvjerenju da je biti baš doktor užasno, ali ću ga odgajati u uvjerenju da je najljepše kad ti je obitelj na okupu i kad ti je obitelj važnija od karijere. A nažalost sa današnjim tempom života ne može se reći da su doktori previše vremena tjedno sa svojom obitelji, gledam po primjerim koje znam iz osobnog iskustva gdje doktori rade od 07 do 24! A dijete doma tendi dadilja i ne znam ni ja ko sve ne, da ne govorimo o odnosu muža i žene koji se viđaju preko vikenda, meni je to skroz neprirodno iako znam da nam je današnji tempo života i ekonomska situacija to nametnula i mnogi ne mogu birati, al ja ipak biram zube na policu radije nego da živim tako, bez uvrede ne želim nikoga omalovažiti niti omalovažiti ičiju predanost obitleji pa makar taj netko radio i na brodu ko moj otac, to za moju obitelj nije opcija, i mislim da bi i moje dijete bilo sretnije a i njegova žena (ako bude odlučio imati ženu i obitelj) da su na okupu. Vidim što ja imam i ako moj sin bude našao nekog sa kim bude želio provesti život, htjela bi da ima minimalno to što imamo njegov otac i ja, jer ću onda znati da ima tvrdu stijenu za oslon u svakoj životnoj situaciji.