Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    a ko ti garantira kvalitetu predavaca u skoli i osim kvalitete predavanja otkud znas na koj nacin prakticira kontrolu znanja kod djece
    Završen fakultet valjda.
    Imam dojam da se od dijece školovane u školskom sistemu očekuje zapravo manje od HS djece, jer HS djeca ne samo da (po mišljenju mnogih) moraju savladati sve što i djeca u školi nego moraju bit još i bolji da bi se dokazalo da je HS OK. A ako slučajno naiđemo na slučaj HS djeteta koje nije baš najnaprednije, osuda je puno veća nego kad školsko dijete zaostaje za kolegama.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    a ko ti garantira kvalitetu predavaca u skoli i osim kvalitete predavanja otkud znas na koj nacin prakticira kontrolu znanja kod djece
    Evo, Krumpirić je u međuvremenu odgovorila.

Predavači su educirani i po pitanju prenšenja znanja i njegove kontrole. U slučaju nezadovoljstva djece ili roditelja postoje mehanizmi kontrole, od razine škole pa sve do inspekcije nadležnog ministarstva.

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    nitko
    al njihova stručna sprema daje minimum kvalitete.

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Završen fakultet valjda.
    Imam dojam da se od dijece školovane u školskom sistemu očekuje zapravo manje od HS djece, jer HS djeca ne samo da (po mišljenju mnogih) moraju savladati sve što i djeca u školi nego moraju bit još i bolji da bi se dokazalo da je HS OK.
    Zbog čega imaš taj dojam?

Znam da je topic predug da bi se pratilo sve što je itko na njemu napisao, pa ponavljam da ja uopće nisam protiv HS-a, samo sam protiv njegovog nekontroliranog oblika. A kriteriji kontrole za svu bi djecu, obrazovanu kod kuće i obrazovanu u školama, trebali biti jednaki.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Završen fakultet valjda.
    Imam dojam da se od dijece školovane u školskom sistemu očekuje zapravo manje od HS djece, jer HS djeca ne samo da (po mišljenju mnogih) moraju savladati sve što i djeca u školi nego moraju bit još i bolji da bi se dokazalo da je HS OK. A ako slučajno naiđemo na slučaj HS djeteta koje nije baš najnaprednije, osuda je puno veća nego kad školsko dijete zaostaje za kolegama.
    ne znam, nebi se složila
    po meni moraju doseći nekakav optimum prema svojim sposobnostima. Isto ko i školska djeca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •