Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ima jer cure žive u karlovcu i u zagrebu su bile na desetine puta pa jel moram crtati

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    ima jer cure žive u karlovcu i u zagrebu su bile na desetine puta pa jel moram crtati
    Slažem se da je ovo katastrofa....

S druge strane, možda je i dobro da je tako završilo. Zamisli da su NAŠLE akademiju i upisale se??? Ovo ti je prirodno odabiranje - nisi se u stanju naći u svakodnevnoj životnoj situaciji, pa se ne upišeš na željeni faks... Akademija ne čeka milostive. Upisat će se oni koji (barem) znaju naći zgradu.

Offt. ja sam koprivničanka koja je došla u Zg s 18 godina na faks. Nosila sam u torbi plan grada s planom tramvajskih pruga cijelu prvu godinu ako ne i dulje. Loša prostorna orijentacija (i moj vječiti problem) nema nikakve veze sa snalažljivošću. Ako ne znaš drugačije, u kraaaajnjem slučaju sjedneš na taksi. A meni isto kao ni tebi nije jasno da se netko s 19 godina ne može UNAPRIJED pripremiti, uz današnje blagodati interneta i sveg ostalog, pogledati kako se stiže tamo kamo ideš, koliko ti vremena treba ... Užas! Nadam se da od svoje djece neću napraviti ovakve kriple (koliko je do mene).

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    S druge strane, možda je i dobro da je tako završilo. Zamisli da su NAŠLE akademiju i upisale se??? Ovo ti je prirodno odabiranje - nisi se u stanju naći u svakodnevnoj životnoj situaciji, pa se ne upišeš na željeni faks... Akademija ne čeka milostive. Upisat će se oni koji (barem) znaju naći zgradu.
    odlican zakljucak!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •