Meni su prirodne znanosti okej, i da hs-lam tu bih stavila debeli akcent. I na govorništvo, i protokole i bontone. Nikad ne znaš kad ćeš morat kod engleske kraljice, pa da se ne osramotiš

Ali ja mislim da hs-leri koji djecu uče da se brzo žene, i imaju farmu i puno djece možda i dar s neba. Jer sva ta znanost je divna, al će bit džaba kad će se naši narodi samouništit premalim natalitetom (dok klinci nauče sve te stehiometrije i maxwellove jednadžbe i kvantnu fiziku prođe im vrhunac plodnosti... i onda dok postanu docent ili dobiju neko solidno mjesto stignu rodit jedno-dvoje djece).

Tako da možda uopće nije loše da se dio roditelja specijalizira za te znanosti, a dio za život, prijenos života i to. I uopće nisam ironična, da me se ne bi krivo shvatilo.

Osobno se svrstavam u sredinu, treba znat sve, a i puno djece rodit. Bar četvero.

Kad se bude gledao taj pokret HS-a i nekoj perspektivi tko zna što će se sve vidit. Možda baš taj faktor - izbjegavanje rat racea i školovanja po cijenu broja djece.