Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

da dodam, nije uopće važno koliko je tko obrazovan ili ne za njegovu osobnu sreću i zadovoljštinu, svi imamo različite metre za sreću
    stvar je u tome da obrazovanje i broj djece nemaju nikakve veze
    čak i da početak rađanja ima veze sa obrazovanjem, broj djece nema
    a početak rađanja nema veze s obrazovanjem-i zbog ovog što kaže kaae.
    čak i da broj djece ima veze s obrazovanjem (a nema), njihov uspjeh i plaća aka naša penzija-nema.
    i meni je reći da su jedni tu da rađaju (kao stup društva), a drugi da se obrazuju (i imaju manje djece) -velika uvreda (osim dodatnih osobnih uvreda).
    Ne vidim zašto farmeri nebi vječno i sretno živjeli bez djece i zašto doktori znanosti nebi imali petero, čak i da ih počnu dobivati s 35.-ovo je 21. stoljeće.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    da dodam, nije uopće važno koliko je tko obrazovan ili ne za njegovu osobnu sreću i zadovoljštinu, svi imamo različite metre za sreću
    stvar je u tome da obrazovanje i broj djece nemaju nikakve veze
    čak i da početak rađanja ima veze sa obrazovanjem, broj djece nema
    a početak rađanja nema veze s obrazovanjem-i zbog ovog što kaže kaae.
    čak i da broj djece ima veze s obrazovanjem (a nema), njihov uspjeh i plaća aka naša penzija-nema.
    i meni je reći da su jedni tu da rađaju (kao stup društva), a drugi da se obrazuju (i imaju manje djece) -velika uvreda (osim dodatnih osobnih uvreda).
    Ne vidim zašto farmeri nebi vječno i sretno živjeli bez djece i zašto doktori znanosti nebi imali petero, čak i da ih počnu dobivati s 35.-ovo je 21. stoljeće.
    meni ima itekakve (između ostalog) ali ne stignem sad, budem kasnije (moram E. odvesti na vađenje krvi).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •