mislim da rozu napadate bezveze, citajuci njene postove vjerujem da svoje dijete jako voli i da ce se potruditi pruziti mu odlicno obrazovanje koliko skolsko toliko i prakticno (jer je i sama obrazovana osoba)..opredjelila se za seoski nacin zivota pa ce mozda jednog dana Spiro biti uzgajac necega a mozda ce se odluciti za medicinu..svakako vjerujem da ce znati vidjeti kojim vjestinama ne barata pa uzeti nekog tko ce dijete tome poduciti..svakako ima potpuno pravo na svoj izbor i vidjeti kako ce odgajati i obrazovati svoje dijete..jedino sto je steta je sustav koji imamo koji bi roditelju pti takvom izboru trebao olaksati i pomoci mu na koji nacin da poducavanje najbolje ostvari..

ja imam prijateljicu koja je odrasla usred zg-a, isla u skolu i nikad je roditelji nisu podupirali u nicemu..danas radi kao prodavacica u ducanu a imala je daleko vece kapacitete..tako da to sto je isla u drzavne skole i zivjela u gradu opet nista ne znaci..u mojoj osnovnoj skoli ljudima su ostale godina psihicke traume od mobbinga medju djecom koji je bio strasan, tu je opet + HS-a

ja kad cu upisivati dijete u skolu (jer nazalost uz stil zivota koji imamo nemam se kad opredjeliti za HS o kojem bi svakako inace razmislila) opet necu dijete upisati u prvu skolu preko puta kuce nego cu dobro razmisliti gdje ce se moje dijete obrazovati i na koji nacin..svaka osoba ima pravo na vlastiti izbor