Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa Vidi poruku
Roza, školuj ti svoju djecu kako želiš, uči ih matematiku dok kuhaš ručak, ali prihvati konačno činjenicu da bi nekontrolirani HS bio jako loš za veliki broj djece. Možda ne bi za tvoju, ali bi za neku drugu, čijim roditeljima je obrazovanje suvišno, a djeca idu u školu samo zato jer moraju.
Roza, ponavljam jer ti je očito promaklo.
Dakle, nikakvog nagovaranja ni odgovaranja.

Uz to dodajem, da se ne mogu načuditi samouvjerenosti nekih ljudi da sve o svemu znaju, u ovom slučaju tebe.
I da, ne volim vrijeđanje struke, liječničke, prosvjetarske, niti bilo koje druge. Sad ćeš reći da ti ne vrijeđaš. Ne, samo kažeš da znaš podučavati bolje od ljudi koji se ciojeli život školuju za to i svako malo spomeneš nekog strašnog profesora, imam dojam da niti jedan nije bio dobar u tvom školovanju (što mi je zanimljivo s obzirom da smo odrasle u istom gradu i znam profesore iz tvoje škole).

Ono što ti predstavljaš kao svoju viziju HS-a već kod kuće provodi većina prosječnih roditelja školaraca.
Uz to, ponavljam da meni niti jedan tvoj argument za HS ne zvuči dobro jer je uvijek začinjen strahom i prezirom prema društvu. A to ne volim, jer sam sastavni dio tog društva, sa svim njegovim prednostima i manama.

I neću dalje, nema smisla, već sam te jednom molila da nastojiš malo manje vrijeđati svijet oko sebe, ali ti to očito ne doživljavaš kao vrijeđanje

Nemoj me samo uvlačiti u daljnu prepisku, sve sam već napisala.