-
nazalost neke stvari koje se uce u osnovnoj skoli nisu vise tako banalne kao kad sam ja bila u istoj, moja sveki kroatist i lektor konzultira knjige da bi mogla pomoci necaku rijesiti neke zadace koje dobiva u 6. razr. osnovne a zena lektorira znanstvene radove..cesto nije dovoljno uzeti jednu knjigu vec ljudi unutar struke znaju koja je knjiga bolja u jednom segmentu, koja u drugom.
nista nije nemoguce medjutim po meni se treba dobro pripremiti sto opet govorim iz svog iskustva (predajem zadnjih 8 godina, kad se sjetim svojih pocetaka smijesno mi je kako sam drzala nastavu u odnosu na sad..nebo i zemlja)..a kad sam predavala osnovnoskolskoj djeci imala sam 15-tak razl. materijala na 1,5 h nastave, jednostavno im je tesko zadrzati paznju ako ih ne zabavis i uvuces u gradivo kojim ces izvjezbati gramatiku ili vokabular a da ne skuze da to rade (igrama,karticama, anketicama,crtanjem, bacanjem loptice i odgovaranjem, kazalistem)..svaku stvar ponoviti 10 puta na 10 razlicitih nacina da im bude zanimljivo.. priznajem da je to nacin koji meni najbolje osobno funckionira i nacin na koji radim sto ne znaci da bi svaka osoba trebala tako..uglavnom, ja bi tesko mola HS po mom nacinu rada jer valjda uopce ne bi spavala
kad moj muz vidi koliko se ja pripremam mrak mu padne na oci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma