-
suzdržavam se već 63 stranice...u cijeloj šumi postova koji samo ponavljaju i ponavljaju, stalno mi sijevaju pred očima krivo napisani Č/Ć/IJE/JE ... znam, znam, može se bez toga u životu, ali osobno mi je puno draže kada se to pravilno koristi jer je to ipak gradivo 2. razreda osnovne škole... no, i to mi dovoljno govori o (ne)uspjehu HS u višim razredima osnovne škole kada djeca mogu/trebaju usvojiti neka malo šira znanja i kada ih mogu/trebaju prenijeti u pisanom ili usmenom obliku ...
ovdje bi nakon toliko stranica opetovanoga razmišljanja i tupljenja istoga dobro došle neke poslovice, izreke, ali to mnogi od nas neće priznati ...
No, JA znam da ništa ne znam i zato će moje dijete u školu. Ok, možda znam nešto, ali ne znam sve, zato ima ljudi koji su to dobro izučili pa neka nauče i moje dijete. (Pa tako i pravilno pisanje i korištenje određenih glasova hrvatskoga jezika.).
A nakon ovoliko stranica, za ostale koji žele iskušavati nove metode na vlastitoj djeci, iako su poneki odviše samnouvjereni i očito ne shvaćaju kompleksnost usvajanja znanja iz raznih područja, iznosit ću svoje mišljenje o kontroliranom HS-u i to u RH dobro kontroliranom i s puno strožim uvjetima nego što su izneseni primjeri Slovenije jer vidim da bi mnoga djeca mogla biti zakinuta zbog pretjeranje slobode, bolje rečeno ogorčenosti, vlastitih roditelja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma