lore prvotno napisa
program je definitivno pretjeran i djeca uce stvari koje nisu odnosno nisu prezentirane na nivou nihovih godina i ima također puno nepotrebnih cinjenica od kojih na kraju djeca ne shvate bit nego idu u nepotrebnu sirinu i na kraju im nije jasno bas nista..
medjutim da me ne shvatis krivo, definitivno ne mislim nista zlonamjerno..ovakav ce ti biti scenarij- program neces moci pojednostaviti jer ga nisu uspjele promijeniti stotine profesora koji su se zalagali za drukciji obim gradiva i program (tocno znam o cemu ti pricam jer znam kako ide procedura odlucivanja koji udzbenik prolazi a koji ne te kakav ce biti program za koji razred- eventualno tu mozda pomogne EU kao sto je bolonja smanjila obim na fakultetima), morati ces educirati svoju djecu po postojecem programu jer tesko da ce dozvoliti nekontrolirani HS i onda ces se morati bakcati sa istim stvarima kao moja sveki na dnevnom nivou..dijete ce morati na ispite ili drzavnu maturu koju ce uvesti i za osnovne skole, na toj istoj ce rjesavati zadatke kao i djeca koja su isla u drzavnu skolu..tako da ne znam, po meni bez pomne pripreme tesko se tu moze..ja bi se u tom slucaju dogovorila s muzem tko koje predmete poducava ovisno o tome tko kojima bolje vlada i navaliti oboje u slobodno vrijeme da se sto bolje educirate i spremite u slj. par godina prije pocetka rada s djecom..bilo da ces to izvesti unutar razgovora- opet ces morati znati koje podatke ukljuciti (morati ces to usporediti s testnim listicima jer vjerojatno neces imati isti kriterij kao i profesori koji slazu maturu), prakticnim primjerima i slicno..nazalost naucila sam stvari gledati realno, tesko ces se moci boriti s vjetrenjacama..u svakom slucaju drzim ti fige!