RozaGroza prvotno napisa
Kako ja to planiram provoditi HS? Toljagom mlatit dijete i ostavit ga nepismenog, a naučit ga samo da muti jogurt i muze koze? Nisam ja kriva što večina ne može podnjet drugačije stavove pa se naljepe na mene maltene se ponašajući kao da vole "moje" dijete više od "mene".
Mene nečeš baš vidjet po forumu da idem po temama koje nemaju veze sa mnom i mojim uvjerenjima i drugima pokušavam dokazat da su u krivu, a ovdje ih ima takvih da ih ne bi mogla nabrojat na prste i ruku i nogu. Al to je općenito forumska spika koju ja baš ne kužim predobro pa zabrijem da se tu može zadržat nivo komunikacije ko u RL - naivna sam u tom pogledu totalno.
Apropo totalitarističkih sistema, ja sam izjavila da je odsustvo pluralizma u obrazovanju pa tako i HSa obilježje totalitarističkih sistema - u takvim sistemima čovjek nema slobodu razmišljanja već mora ućiti po jednom jedinom kurikuluma koji je država zadala i koji je apsolutni imeprativ u obrazovanju. Reci mi molim te što je krivo u toj izjavi? I gdje sam ja spominjala Hrvatsku?