Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Roza, da sam na tvom mjestu i da tako planiram provoditi HS, ne bih to pisala po forumu. Poštedjela bih se witch hunta. Ne možeš očekivati da neće biti reakcija na stvari koje pišeš. Evo, mene si ostavila bez teksta s totalitarističkim režimom u Hrvatskoj. Uopće ne znam što bih ti rekla na to.
    Kako ja to planiram provoditi HS? Toljagom mlatit dijete i ostavit ga nepismenog, a naučit ga samo da muti jogurt i muze koze? Nisam ja kriva što večina ne može podnjet drugačije stavove pa se naljepe na mene maltene se ponašajući kao da vole "moje" dijete više od "mene".
    Mene nečeš baš vidjet po forumu da idem po temama koje nemaju veze sa mnom i mojim uvjerenjima i drugima pokušavam dokazat da su u krivu, a ovdje ih ima takvih da ih ne bi mogla nabrojat na prste i ruku i nogu. Al to je općenito forumska spika koju ja baš ne kužim predobro pa zabrijem da se tu može zadržat nivo komunikacije ko u RL - naivna sam u tom pogledu totalno.
    Apropo totalitarističkih sistema, ja sam izjavila da je odsustvo pluralizma u obrazovanju pa tako i HSa obilježje totalitarističkih sistema - u takvim sistemima čovjek nema slobodu razmišljanja već mora ućiti po jednom jedinom kurikuluma koji je država zadala i koji je apsolutni imeprativ u obrazovanju. Reci mi molim te što je krivo u toj izjavi? I gdje sam ja spominjala Hrvatsku?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ja to planiram provoditi HS? Toljagom mlatit dijete i ostavit ga nepismenog, a naučit ga samo da muti jogurt i muze koze? Nisam ja kriva što večina ne može podnjet drugačije stavove pa se naljepe na mene maltene se ponašajući kao da vole "moje" dijete više od "mene".
    Mene nečeš baš vidjet po forumu da idem po temama koje nemaju veze sa mnom i mojim uvjerenjima i drugima pokušavam dokazat da su u krivu, a ovdje ih ima takvih da ih ne bi mogla nabrojat na prste i ruku i nogu. Al to je općenito forumska spika koju ja baš ne kužim predobro pa zabrijem da se tu može zadržat nivo komunikacije ko u RL - naivna sam u tom pogledu totalno.
    Apropo totalitarističkih sistema, ja sam izjavila da je odsustvo pluralizma u obrazovanju pa tako i HSa obilježje totalitarističkih sistema - u takvim sistemima čovjek nema slobodu razmišljanja već mora ućiti po jednom jedinom kurikuluma koji je država zadala i koji je apsolutni imeprativ u obrazovanju. Reci mi molim te što je krivo u toj izjavi? I gdje sam ja spominjala Hrvatsku?

Sad stvarno pretjeruješ. Nitko nije rekao niti da ćeš toljagom mlatiti dijete, niti ga ostaviti nepismenog. Tvoj je izbor što ćeš i u kojoj mjeri pisati po forumu i koliko ćeš detalja otkriti iz svog života. Pišeš, a onda se žališ kako si vječno neshvaćena, kao što već rekoh, ja osobno bih se poštedjela toga.
    I ponavljam, stvarno ne mislim da te itko pokušava odgovoriti od tvog nauma, već svi pišu kako misle i osjećaju, i ja među njima.
    Gdje si spominjala Hrvatsku? Pa ako izjaviš da je odsustvo mogućnosti HS-a obilježje totalitarizma, onda to valjda vrijedi i za Hrvatsku? Ili planiraš školovati djecu izvan nje? Ne razumijem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •