Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
kako misliš ti si ih školovala bez da si ih ispisala iz škole?
po tvom prethodnom postu zaključila sam da su klinci išli u školu, a ti si dodatno s njima doma radila, kao što su sve mame radile u dobra stara vremena kada je ići na instrukcije bila stvar sramote, a ne prestiža i kada su roditelji imali strpljenja i volje sjesti sa svojim djetetom i proći škakljivi dio gradiva, a ne dati 60 kn instruktoru i ići ispijati kavice sa prijama. ispravi me molim te ako griješim.

dakle, ako sam dobro skužila što radiš, ti ih nisi školovala doma, već si im pomagala u savladavanju gradiva, a to je sasvim drugi par cipela. vrlo pohvalno doduše u današnjem svijetu poremećenih vrijednosti i izbjegavanja bilo kakvih obaveza.

a što se tiče instrukcija u osnovnoj, vjerovala ili ne, imala sam PRVAŠIĆE na instrukcijama. mislim - hvala lijepa na kunama, ali da žena koja nije zaposlena nije u stanju sjesti sa svojim prvašićem i proći 18 slova i brojeve do 10 meni fakat nije jasno. i da će, kao nezaposlena, meni (doduše isto nezaposlenoj učiteljici) plaćati instrukcije.

zbog toga smatram da roditeljsko pomaganje djeci u usvajanju školskog gradiva nije "školovala sam ih doma" već bi trebala biti normala, kakva je i bila. ali, u dananjem svijetu ništa više nije normalno...
S time da se ispricavam Pinky jer sam sad vidjela da je napisala da zena nije zaposlena. Svejedno, opet mislim da nije na nama suditi druge. Mozda je procijenila da ces ti to kvalitetnije napraviti od nje. Prije svega me zasmetalo to sto bi prema ovom sto sam procitala instrukcije trebale biti stvar sramote i da ako das djetetu za instrukcije to radis da bi zbrisala na kavu. Ako sam krivo shvatila slobodno me ispravi.