-
pa moguce da je stvar mode..da se bolje objasnim, danas je privatna poduka- instrukcije najnormalnija stvar i moguce da djeca ide kad i ne trebaju ici medjutim ne znam zasto bi to trebala biti stvar sramote..po meni je normalno da kad dijete nesto ne zna zatrazi pomoc i trazi je od educiranih ljudi za to koji ce brze znati kako im pomoci u danom trenutku odnosno kako im sto bolje objasniti gradivo..
moja mama je imala filozofiju da sama trebam biti odgovorna za svoju skolu i ucenje, mogla sam je nesto pitati ali u principu sam se sama trebala brinuti za zadace i ucenje...sto i nije bila losa taktika jer sam naucila uciti sama, imala sam super ocjene ali mi se znao desiti kiks (matematika, latinski) i u tom trenutku sam isla na instrukcije kod ljudi koji to imaju u malom prstu..a mama je provodila samnom vrijeme na druge nacine..s tim ne kazem da roditelji trebaju izbjegavati objasnjavanje djeci medjutim ne bi ih ni kamenovala...svi mi placamo za ovo ili ono sto smo mogli sami napraviti, kad odemo u restoran na rucak izbjegli smo kuhanje nedeljnog rucka medjutim nekad je lijepo pojesti nesto sto nam skuha osoba educirana za to
a vizavi toga sto pises da su danasnja djeca manje ili vise pametna- jednako su pametna ali je cinjenica da je program od 5-8 puno nabijeniji gradivom od onog kojeg sam imala ja..i da, danas se vise ocekuje da djeca imaju dobre ocjene jer vise cak ni fakultetska diploma nije imperativ u danasnjem svijetu..nekad je to bilo malo uravnotezenije i nije bio kraj svijeta ako je dijete zavrsilo kao automehanicar
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma