-
ni meni se to ne cini uobicajeno i normalno medjutim postoji razlika od djeteta do djeteta..ja i danas s odraslim ljudima imam ljudi koji vole da im zadam 5 strana zadace i sve napisu a i onih kojima se ne da napisati jedan jedini zadatak..mozda dijete ne zeli slusati mamu da mu objasni..
moje dijete od 2,4 godina vec zna brojeve do 12,13 i broji bubamare u slikovnici..a zna i neka slova abecede i zna je slovkati cijelu u pjesmici na engleskom..medjutim, sretna sam da imam dijete s kojim se to da raditi i koje je znatizeljno..takodjer kad sam svojedobno mentorirala djecu jednih francuza vani sam imala prilike raditi s djevojcicom koja nije htjela nista raditi s mamom od predskolskih vjezbi (a mama je bome pokusavala..cak i kad bi uspjela mala bi nakon 10 minuta imala distrakcije i nije se puno toga dalo s njom napraviti) a ja sam joj bila kao neka "prijateljica" koju je slusala i dosta sam s njom napravila..naravno da je tu odgoj kljucan medjutim neki roditelji ne znaju bolje..i onda mi je draze da plate instrukcije ucitelju nego da dijete ne barata gradivom do 3 osnovne iz ovih ili onih razloga
pa imala sam i ja profesora za koje bi mi bilo draze da mi nisu nista ni objasnjavali..dan danas kad nazovem knjigovodkinju da je pitam par osnovnih stvari zavrsim jos zbunjenija nego prije, zena nema pojma kako nesto objasniti i kako se spustiti na banalni nivo..bome, ta bi djeci za ucenje od 1-10 izvadila tablice s kontima :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma