Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    suzdržavam se već 63 stranice...u cijeloj šumi postova koji samo ponavljaju i ponavljaju, stalno mi sijevaju pred očima krivo napisani Č/Ć/IJE/JE ... znam, znam, može se bez toga u životu, ali osobno mi je puno draže kada se to pravilno koristi jer je to ipak gradivo 2. razreda osnovne škole... no, i to mi dovoljno govori o (ne)uspjehu HS u višim razredima osnovne škole kada djeca mogu/trebaju usvojiti neka malo šira znanja i kada ih mogu/trebaju prenijeti u pisanom ili usmenom obliku ...
    evo, upravo ovo. to mi je naprosto nevjerojatno, nije da imam nešto protiv HS, ali se podrazumijeva da si barem pismen ako želiš stvarno podučavati svoju djecu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj khaa prvotno napisa Vidi poruku
    evo, upravo ovo. to mi je naprosto nevjerojatno, nije da imam nešto protiv HS, ali se podrazumijeva da si barem pismen ako želiš stvarno podučavati svoju djecu.
    Vama uopće nije stalo do istine nego do toga da pobjedite u ovoj debati što je zapravo jako tužno.

Svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoja uvjerenja, a ako sam do nečeg došla u ovoj raspravi došla sam do zaključka da argumenti pro ili con HS nisu važni niti se "ja" kao zagovarateljica imam kome pravdati. Moje pravo kao roditelja je da svoje dijete obrazujem kako god želim i da ga odgajam po svojim uvjerenjima (umjesto da ga država indoktrinira).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •