Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vrlo zanimljivo, hvala svima na odgovorima.

Sigurno to moze biti predivno iskustvo, pa svatko od nas ionako uci svoju djecu, mi kazemo da nasa uci kod kuce, a u skolu se ide igrati , ali mene brine druga krajnost... to su oni koji od svoje djece rade buduce pripadnike kulta, ta djeca su u toj prici zrtvovana, oni ce tesko nazrijeti da postoji drugaciji svijet i drugaciji zivot, oni, ukratko, nemaju mogucnost izbora. Ili bilo koja druga situacija gdje roditelj odgojno zanemaruje dijete, tu institucije onda ne mogu nista ako kaze da je homeschooling njegova opcija.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Vrlo zanimljivo, hvala svima na odgovorima.

Sigurno to moze biti predivno iskustvo, pa svatko od nas ionako uci svoju djecu, mi kazemo da nasa uci kod kuce, a u skolu se ide igrati , ali mene brine druga krajnost... to su oni koji od svoje djece rade buduce pripadnike kulta, ta djeca su u toj prici zrtvovana, oni ce tesko nazrijeti da postoji drugaciji svijet i drugaciji zivot, oni, ukratko, nemaju mogucnost izbora. Ili bilo koja druga situacija gdje roditelj odgojno zanemaruje dijete, tu institucije onda ne mogu nista ako kaze da je homeschooling njegova opcija.
    Uz potpis na kaae, moram samo da dodam da je institucionalizovano školovanje iz prethodnih 20 (30?) godina požnjelo takav neverovatan uspeh da ga je korona otkrila u svoj njegovoj blistavosti:
    nikad dostupnija nauka, obrazovanje i i nformacije, a nikad manje ljudi koji veruju u nauku i medicinu, nikad manje ljudi koji veruju u stvarnost, nikad više ljudi koji traže drugačiji svet, život, ili bar drugačije tumačenje sveta i života po yt i fb.
    I realno, ako se uzme u obzir da "obrazovanje" obuhvata u većini država uloženih bar 8-10 godina dečjeg života, nivo znanja nakon toga je zapravo iznenađujuće mali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •