Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3421

Tema: Homeschooling?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Konfuzija , ti ne zivis u Hrvatskoj?
    Rekla bih po pisanju. Jesu li tvoja djeca isla u Hrvatske skole?

Jasno ti je da sustav maltretira ( da ne kazem zlostavlja ) neku djecu ? Ili da im to cine skolske kolege?
    Vjerojatni u jednakom ili vecem postotku od teslih zanemarivanja od strane obitelji.
    Kao sto nije HS za svakoga , tako za neku djecu sigurno postoje bolje opcije od skola.
    Ok, u Hrvatskoj u pravilu ne oostoje takve opcije , ali po svijetu ih ima.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija , ti ne zivis u Hrvatskoj?
    Rekla bih po pisanju. Jesu li tvoja djeca isla u Hrvatske skole?

Jasno ti je da sustav maltretira ( da ne kazem zlostavlja ) neku djecu ? Ili da im to cine skolske kolege?
    Vjerojatni u jednakom ili vecem postotku od teslih zanemarivanja od strane obitelji.
    Kao sto nije HS za svakoga , tako za neku djecu sigurno postoje bolje opcije od skola.
    Ok, u Hrvatskoj u pravilu ne oostoje takve opcije , ali po svijetu ih ima.
    Ok, da sumiramo. Neku djecu maltretiraju skolski kolege, neku djecu sustav, neka djeca su i zlostavljana u skoli, a neka i kod kuce. Za neke je homeschooling dobar, za neke nije. U Hrvatskoj nema, ali po svijetu da... Eto, moram se sloziti sa svime.

I, na kraju, sto me je u pisanju odalo? Gramatika, pravopis? Moje dijete nije islo u hrvatske skole, ali ja jesam, a bogme i radila u mnogima.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, da sumiramo. Neku djecu maltretiraju skolski kolege, neku djecu sustav, neka djeca su i zlostavljana u skoli, a neka i kod kuce. Za neke je homeschooling dobar, za neke nije. U Hrvatskoj nema, ali po svijetu da... Eto, moram se sloziti sa svime.

I, na kraju, sto me je u pisanju odalo? Gramatika, pravopis? Moje dijete nije islo u hrvatske skole, ali ja jesam, a bogme i radila u mnogima.
    Hahaha
    Nije te odao pravopis ( moj pravopis i gramatika plus greske u tipkanju su 10x gore nego tvoje) .
    Nego iskustvo sa skolskim sustavom.
    Prepoznajem one koji nisu u nasem.
    Posljednje uređivanje od sirius : 26.11.2020. at 18:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •