Pokazuje rezultate 1 do 50 od 159

Tema: Citrofit

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Razumio si, zar ne??
    U dijelu koji mi je zanimljiv. Izvorna radnja je nedostupna bez plaćanja, a predmetni članak je bio sasvim bez sadržaja.
    Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, pa ti i dalje tvrdi da struka nema pojma
    Impliciraš nešto čega nema. Par trulih jabuka nisu u stanju zasjeniti cijelu struku.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Impliciraš nešto čega nema. Par trulih jabuka nisu u stanju zasjeniti cijelu struku.
    Dragi Davore, pa nema teme koja se dotiče liječenja a da na njoj ti nisi najpametniji, tvoji podaci najmjerodavniji, a ostatak puka koji se ne slaže s tobom su "guske u magli"-samo zato jer ti se netko odlučio suprostaviti i to argumentirano. Hoćeš li ikada ikome priznati da je u pravu ili za to jednostavno tvoj ego nije sposoban?
    Umjesto Citrofita mislim da bi više koristi imao od Gestalt terapeuta . I što se mene tiče-završili smo s prepiskom: stvaaaarno više za tebe i tvoj ego-trip nemam strpljenja.

Oka, dobro si shvatila: ne bi bilo uputno uzimati Citrofit i antihistaminike zajedno. Općenito se izbjegavaju imunostimulatori (a ekstrakt sjemenki grejpa ima djelomično i takvo svojstvo) kod pacijenata koji imaju razvijen neki oblik alergijske reakcije. Ne treba stimulirati ni na koji način organizam čiji imunološki sustav već odgovara na jedan čudan način.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •