-
Pitala sam direktno proizvođača (Vedicon iz Austrije) preko službene e-mail adrese i dobila sam odgovor da se Citrosept/Citrofit pokazao vrlo pozitivnim u trudnoći i da su bebe imale bez iznimke jako snažan imunitet.
Supruga čovjeka koji mi je odgovorio ga je u posljednjoj trudnoći uzimala redovno (oko 25 kapi raspoređeno na 3 x dnevno) i njihova kći ima iznimo snažan imunitet. Kaže da je slično čuo i od drugih žena.
Nisu im poznati slučajevi negativnog utjecaja ekstrakta koštica grejpa na trudnoću.
Doziranje za oralno uzimanje je max, 25-30 kapi dnevno (raspoređeno na 3x), za vanjsku primjenu treba nanijeti 1-3- kapi pomiješanih s uljem po izboru. Može se dodati i 3 kapi na 100ml vode i primijeniti za pranje (30 kapi na 1 litru vode).
Nema dobnog ograničenja za korištenje Citrosepta/citrofita. Uvjet je jedino da dijete već pije tekućinu poput čaja ili voćnog soka pa da se kapi mogu pomiješati s tom tekućinom.
S obzirom na gorak okus, potrebno je malo isprobavati, jer neka djeca jako vole gorko, a neka niti malo. Kao dnevnu dozu za djecu možete uzeti 1 kap po kg. Pri višim dozama se količina može podijeliti na 3 uzimanja dnevno (npr. dijete koje ima 9 kg treba uzimati 9 kapi odjednom ili 3x po 3 kapi).
Prijevod je s njemačkog, ali nadam se da je razumljiv.
Uglavnom, mene je to umirilo i s obzirom na nadolazeću sezonu viroza, gripa i ostalog te da je MM često u kontaktu s ljudima i može donijeti svašta kući, počinjem s konzumiranjem.
Posljednje uređivanje od Jesen u meni : 28.10.2012. at 20:31
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma