Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 359

Tema: Božićni kolačići 2010.

  1. #301
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    E da, doma ih ni ne gledaju i odemo danas kod moje bake i ja ponjela kolača...i kaj nisu tam kod nje jeli? Jaoooo

  2. #302
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste vi zamrzavali kolace? Kakvi budu poslije? Mogu svi u skrinju ili neki ne?
    Mi danas idemo kupiti onu malu škrinju od 75 litara.
    Nakupilo se preko 25 vrsta kolača?!?!??!?!!?!?!?!?!?!?!?!?
    A ja više nisam u formi kao prije da ih jedem.

    Sve ću zamrznuti i odmrzavati kad kome padne na pamet nešto slatko.
    I kremaste i suhe.

    Za suhe znam da su odlični (čak se ne trebaju ni odmrznuti, mogu se jesti direkt iz zamrzivača jer su puni oraha i maslaca koji se baš i ne stvrdnu do kamene konzistencije), a za ostale ćemo vidjeti.

  3. #303
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    I mi ćemo zalediti suhe kolače... dugačak je siječanj, a ni veljača nije daleko, ako što slučajno ostane.

    Doduše, nemamo tak velike količine za u škrinju (jesam ja napravila 14 vrsta, ali to je za najmanje 5 adresa ne računajući susjede). Radila sam dosta toga od pola smjese, da se baš ne udavimo u količinama, ali imamo puno vrsta. Ovaj i idući tjedan dolazi nam "pomoć" u vidu gostiju, a i mi ćemo se prošetati i ponijeti kolače na još koju adresu, tak da ne budemo baš sve poždrli i/ili smrzli. Uostalom, od parfe torte ostale su 2 kriške, dizanog tijesta više nema (podijelili, nismo ni probali), voćnih kuglofa nema (podijelili - to nisam nikad ni zamrzavala, jer stoji dugo i bez leda, ali mora biti dooobro zatvoreno), a sitni kolači dobro podnose led, jedino ih ne bi trebalo unutra držati baš do Uskrsa nego pojesti u roku nekih 6-8 tjedana. Moraju obavezno biti u dobro zatvorenim kutijama (imam namjenske raznih veličina).

    Kao i na zraku, najdulje mogu stajati medenjaci (koje ja gurnem u led zato da otpuste, namjerno, čak i kad ih ne namjeravam dugo čuvati) i razne oblatna kombinacije (pišingeri, roladice u oblatni i slično). Od kremastih imala sam samo kokos štangice, ali to rijetko kod nas dočeka priliku da se zamrzne. Kolači od kestena odlično podnose zamrzavanje, ali ja izbjegavam to raditi ako nije kesten domaći (tj. ako se koristi smrznuti kesten pire, više ih ne smrzavam). Keksi i kifli stoje i bez leda, ali moraju biti u zatvorenim limenim posudama.

  4. #304
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Peterlin, i ja sam poklonila već i više od pola, pa opet ima previše.
    Jer... tko god da dođe, ponešto donese, kako i ja nosim drugima.

    S tim da kod nas nije običaj raditi torte ni išta, pa imamo samo te sitne, a najkremastija je npr. mađarica, medena pita, bijela pita.

  5. #305
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, i ja sam poklonila već i više od pola, pa opet ima previše.
    Jer... tko god da dođe, ponešto donese, kako i ja nosim drugima.

    S tim da kod nas nije običaj raditi torte ni išta, pa imamo samo te sitne, a najkremastija je npr. mađarica, medena pita, bijela pita.
    He he he... kod nas mađarica i slični prugasti ne dočekaju škrinju, to se uvijek prvo pojede.

    Torta je ustupak članovima obitelji koji imaju treće zube ili koji mijenjaju zube (klinci su "klimavci") i prvi put sam je radila sad na Badnjak, od ostataka ...

  6. #306
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Ajmeeee, koliko kolačaaaa! A mene svi pitaju da što sam pravila 5 vrsta!

    Svaka čast ženske
    Posljednje uređivanje od ana.m : 27.12.2010. at 10:26

  7. #307
    MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004
    Lokacija
    ZAGREB
    Postovi
    3,516

    Početno

    ja ovo nemrem čitati od
    ja spekla 3 vrstepih

  8. #308
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    5,491

    Početno

    Šuti, ja sam dvije...
    Al je sveki 6 vrsta pa mi je donjela 2 ogromna tanjura, valjda se sazalila

    Usprkos maloj kolicini vrsta, jos uvijek imam od obje ponesto iako sam i djelila a i pojelo se stvarno dosta.

  9. #309
    kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    na moru
    Postovi
    1,163

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    (jesam ja napravila 14 vrsta, ali to je za najmanje 5 adresa ne računajući susjede)smrznuti kesten pire, više ih ne smrzavam)
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Lenovo/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Lenovo/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]

  10. #310
    kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    na moru
    Postovi
    1,163

    Početno

    Uh, ode krivo, trebao je biti onaj smajlić koji se isčuđava! Ja ko i Mija, napravila 3 vrste i mislim se oooo, puno sam napravila

  11. #311

    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,983

    Početno

    kikic, ja kupim 5 vrsti i mislim da sam puno napravila

  12. #312
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj kikic prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, ode krivo, trebao je biti onaj smajlić koji se isčuđava! Ja ko i Mija, napravila 3 vrste i mislim se oooo, puno sam napravila
    Ja u tome uživam, pa zato toliko i napravim... Svake godine se zaklinjem da će biti manje, a svekrva mi se smije i kaže "bumo vidli jel' bu manje ".

    Dok su mi djeca bila mala, 3 vrste je bilo puno i u našoj kući. Sad, kad su veći, imam vremena, imam njihovu pomoć, a i pojedu... ali bilo je godina i s puno manje i ništ nam nije falilo, pogotovo dok smo i kume i ja bile još cure pa nam je bilo bitno dati petama vjetra... Sve u svoje vrijeme.

    Inače, uvijek su mi tuđi kolači bolji.... mljac!

  13. #313
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Ja sam najviše kolača pravila kad sam imala jedno dijete i kad je imala 2,3 i 4 godine.
    Tada bih napravila preko 20 vrsta.
    Sada, uz dvoje, 5 - 6.
    Ali razmjenjujem s prijateljicama, pa ispadne gomiletina gomiline gomile.

    Trenutno u zamrzivaču (jučer kupljen) imam:
    bajadera
    napolitanke bake Anke
    bijela žele salama
    tamna žele salama
    orahovi poljupci
    žute štangice
    kokos kuglice
    čokoladne kuglice
    kokos roladica
    kesten roladica
    išleri
    londoneri
    žarbo
    mađarica
    medena pita
    bijela pita
    lijepa kata
    medenjaci
    linceri
    bademovi keksići
    čokoladne štangice
    rafaelo kocke
    ledene kocke
    obični keksići
    lješnjakovi keksići
    kiflice
    židovsla orehnjača
    židovska makovnjača
    mak kocke
    čokoladne kocke
    orahova salama

    (kad poslažen na tanjur za Doček, slikat ću)
    Posljednje uređivanje od apricot : 28.12.2010. at 15:58

  14. #314
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    I? Kad se može doći na kavicu na kuglice, kockice i salamice?

  15. #315
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    ja nemam ni dovoljno veliki tanjur da to sve stane

  16. #316

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam najviše kolača pravila kad sam imala jedno dijete i kad je imala 2,3 i 4 godine.
    Tada bih napravila preko 20 vrsta.
    Sada, uz dvoje, 5 - 6.
    Ali razmjenjujem s prijateljicama, pa ispadne gomiletina gomiline gomile.

    Trenutno u zamrzivaču (jučer kupljen) imam:
    bajadera
    napolitanke bake Anke
    bijela žele salama
    tamna žele salama
    orahovi poljupci
    žute štangice
    kokos kuglice
    čokoladne kuglice
    kokos roladica
    kesten roladica
    išleri
    londoneri
    žarbo
    mađarica
    medena pita
    bijela pita
    lijepa kata
    medenjaci
    linceri
    bademovi keksići
    čokoladne štangice
    rafaelo kocke
    ledene kocke
    obični keksići
    lješnjakovi keksići
    kiflice
    židovsla orehnjača
    židovska makovnjača
    mak kocke
    čokoladne kocke
    orahova salama

    (kad poslažen na tanjur za Doček, slikat ću)

    hm, recesija?! pa
    moram priznati da sam ljubomorna

    udijeli recept za kesten roladu please
    Posljednje uređivanje od princess puffy : 29.12.2010. at 09:52 Razlog: nije kesten salama nego kesten rolada

  17. #317
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,285

    Početno

    apricot, jel sve to može izdržat u zamrzivaču ?

  18. #318
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    a nemaš kuglice za koje si meni recept davala?
    nisu dobre, a?

  19. #319
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    imam, to su ove čokoladne kuglice

    jelena, SVE je u zamrzivaču.
    sutra vadim, imam gomilu djece na igranju, a mame na degustaciji, pa javim kako su kremasti podnijeli šok u razlici temperature.

  20. #320
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    pp, evo recepta:

    za roladu
    - 50 dag protisnutog pirea od kestena
    - 5 dag šećera
    - 0,5 dl ruma
    - 2 vrećice vanilin šećera
    - šećer u prahu za posipanje folije

    za nadjev
    - 15 dag čokolade
    - 7 dag maslaca
    - 5 dag šećera u prahu


    Kesten-pire, šećer, rum i vanilin šećer spojite u glatku smjesu koju valjkom za tijesto stanjite na aluminijskoj foliji koju ste posuli šećerom u prahu da se ne zalijepi.

    Za nadjev spojite čokoladu, margarin i šećer u prahu pa premažite preko stanjenog kesten-pirea.

    Oblikujte roladu uz pomoć folije na kojoj je valjana pa tako zamotanu stavite u hladnjak da se ohladi. Ohlađenu prelijte rastopljenom čokoladom (glazuru napravite koja vam najbolje uspijeva).





  21. #321

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pp, evo recepta:

    za roladu
    - 50 dag protisnutog pirea od kestena
    - 5 dag šećera
    - 0,5 dl ruma
    - 2 vrećice vanilin šećera
    - šećer u prahu za posipanje folije

    za nadjev
    - 15 dag čokolade
    - 7 dag maslaca
    - 5 dag šećera u prahu


    Kesten-pire, šećer, rum i vanilin šećer spojite u glatku smjesu koju valjkom za tijesto stanjite na aluminijskoj foliji koju ste posuli šećerom u prahu da se ne zalijepi.

    Za nadjev spojite čokoladu, margarin i šećer u prahu pa premažite preko stanjenog kesten-pirea.

    Oblikujte roladu uz pomoć folije na kojoj je valjana pa tako zamotanu stavite u hladnjak da se ohladi. Ohlađenu prelijte rastopljenom čokoladom (glazuru napravite koja vam najbolje uspijeva).




    very nice
    tnx

  22. #322

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    4,340

    Početno

    ajme apri ovaj tvoj popis kolačića u zamrzivaču je nevjerojatan, svaka čast

    kakve su ti to židovska orehnjača i makovnjača ?

  23. #323

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    uska i siromašna nadjevom?

  24. #324
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    nije od dizanog tijesta, nego od prhkoga.
    ima puno nadjeva, ali i tanki sloj pekmeza.
    okusom podsjeća na breskvice.

    hoćete i taj recept?

  25. #325
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Hoooćemo!

  26. #326
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nije od dizanog tijesta, nego od prhkoga.
    ima puno nadjeva, ali i tanki sloj pekmeza.
    okusom podsjeća na breskvice.

    hoćete i taj recept?
    Hoćemo!!(Ja za svih pišem)mljacsmajli

  27. #327
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    tijesto:

    40 dag mekog brašna
    15 dag maslaca
    5 dag šećera
    2 cijela jaja
    1 pp (nije princess puffy, nego prašak za pecivo)
    3-4 velike žlice vrhnja za kuhanje
    korica jednoga limuna.

    za filu
    50 dag oraha
    rum

    Umijesiti tijesto, napraviti 4 loptice.
    Svaku razvaljati, premazati marmeladom od apricota (da me se sjetite) i posuti orasima. Poškropiti rumom i rolati.

    Tepsiju namastiti maslacem i posuti brašnom (ja pečem na bak papiru, pa izbjegnem ovu petljanciju) i peći oko pola sata na 180°C.

    Kad se ispeče, NAREZATI DOK JE JOŠ VREO i posuti štaubom.
    Bolje je da se ne jede isti dan.
    , neka malo "ohane".

    Isto tako i makovnjača, samo što se mak kuha u mlijeku i dodaju se namočene grožđice.

  28. #328
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    aleeeeeks...

    napravila sam kuglice i mjerkala žlicu po žlicu svega

    i ovako je ispalo:

    150 g šećera u prahu
    250 g maslaca
    350 g oraha
    450 g keksa
    sok od dvije naranče (trebala bi i kora, ali nisam imala nešpricanu, pa nisam stavila)
    ruma... jedno 4 žlice
    kakaa u prahu... jedno 6 žlica

    od ovoliko svega ispadne jako puno, sobodno prepolovi mjere

    konzistencija smjese jako ovisi o proizvođaču maslaca.
    pa ako ti budu mljackave, dodaj još keksa.
    ili nemoj odmah staviti sav sok, nego malo po malo.

    sve to može "cirka oko"

    jako mi se osjeća naranča
    prevladava njen okus
    tako je da mi je MM rekao da zažmirim i bacim smjesu
    a meni žao
    sad sam unutra stavila kokosa, pa motam oko ljuštenog badema i još uvaljujem u kokos
    ali opet se osjeti

  29. #329
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Umjesto soka od naranče idući put stavi kondenzirano mlijeko ili samo malo više putra (žlicu-dvije).

    Ja naranču stavljam u kombinaciju orah-čokolada ili u kuglice od smokava, a ove s kokosom radim bez naranče. Ništa je ne može prefarbati.

    Čak i držim kuglice odvojeno, da ne poprime sve isti miris.

  30. #330
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    a meni se uopće ne osjeti i zato mi to nije to
    jer nisam imala neprskane, pa da stavim koru
    a sok nije ništa

    baš mi je žao da ti se ne sviđaju

    Peterlin, pa to ni nisu kuglice s kokosom, zovu se čokolada-naranča-rum kuglice.

  31. #331
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    aleks, dotrkni pa da se zamijenimo

  32. #332
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

    Peterlin, pa to ni nisu kuglice s kokosom, zovu se čokolada-naranča-rum kuglice.
    Ma kužim, ali a7v je rekla da je dodala kokos... Nema šanse da s tim prekrije naranču. Ispadne samo još gore...

  33. #333
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,706

    Početno

    ja sam ovo ljeto napravila dosta džema od limuna, jer tamo gdje ljetujemo možemo nabrati limun. I sada mi to jako dobro dođe, jer umjesto natribane korice limuna stavim taj džem (korica se isto dobro osjeti) tako da sljedeće ljeto rami manje limuncella a vise džemova. A i ekonomično je, sudeći po cijeni domaćeg limuna naplacu

  34. #334
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    ja sam radila jedno 4 vrste kuglica i ove aprine su mi najfantastičnije od svih. mm se slaže

  35. #335
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam radila jedno 4 vrste kuglica i ove aprine su mi najfantastičnije od svih. mm se slaže
    aj, fala Bogu.
    da ne ispadne da zamajavam mase!

    Peterlin, to aleks radi "o svom trošku"
    u receptu nema kokosa
    (ili ako ima, stavi se manje keksa i izbaci naranča)

  36. #336
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, to aleks radi "o svom trošku"
    u receptu nema kokosa
    (ili ako ima, stavi se manje keksa i izbaci naranča)
    Tak je!

    Budući da su moji pojeli sve kuglice (a imala sam i ja raznih) baš si mislim da napravim još ove čokolada-naranča... Mi volimo naranču, volimo i kokos, ali ne zajedno.

  37. #337
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tak je!

    Budući da su moji pojeli sve kuglice (a imala sam i ja raznih) baš si mislim da napravim još ove čokolada-naranča... Mi volimo naranču, volimo i kokos, ali ne zajedno.
    hoćeš da ti dam smjesu?
    samo sam u mali dio umješala kokos, ostatak je bez kokosa
    sve je gledam na balkonu, duša me boli baciti je, a znam da je mi nećemo jesti

    ma nije apri kriva, mi ne volimo čokoladno narančaste kombinacije
    ne znam što mi bi da sam stavila naranču, mislila sam da će samo malo razbiti slatkoću keksiju

    radila sam i tvoju Josefinu Peterlin, pa nitko nije bio oduševljen
    a vjerujem da je zapravo prefina
    samo što mi ne volimo tu kombinaciju okusa

  38. #338
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    Drage cure, evo vam malo mojih kolača u avataru. Nisu posloženi, tek ispečeni. Prijatno!

  39. #339
    tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010
    Postovi
    910

    Početno

    Joj kak volim vidjet ovako nešto... Ovaj dolje lijevo je...?
    Ja se napekla suhih za Božić i sad štrajkam. MM za ljubav upravo se hladi čokoladna pita by jamie oliver. nimalo prigodno

  40. #340
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    Dolje lijevo je još neporezana salama od keksi i želea. Tek sam počela slagati.

  41. #341
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    i ja radim tu žele salamicu, ali moja je jako uska... u promjeru oko 2,5 cm
    ali, svi naši kolači su jako jako sitni

  42. #342
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    3,341

    Početno

    i ja ću štrajkat jer imam hrpu nekog posla i ne stignem
    napravila sam ove kuglice po receptu od apricot-fine su jako
    sutra biskupski kruh koji nisam stigla za Božić i ništa više
    imam još sitnih od Božića, a i ne možemo više jest toliko kolača

  43. #343
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    beti, super su ti kolači.

    od božića se dosta pojelo, dosta sam podjelila. za novu sam djeci obećala mramorni kuglof - njih dvojica se dave u tome, znam da nije neki blagdanski kolač, ali nek im je za gušt, iomam u ledu nešto kestena, pa ću neke kesten kuglicve ili roladicu, bajaderu od kokosa i nešto s orasima.
    to sve ionako nosim kod frendova večeras, pojest će se.

  44. #344
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    prijavljujem da su odmrznuti kolačići s kremama (tipa mađarice, bijele pite, medene pite, rafaelo kocke...) jednako ukusni i sočni kao i kada su bili tek ispečeni.
    suhi su standardno dobri, to sam i prije radila.

  45. #345

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    molim da i prijaviš sliku,kako si i obećala

  46. #346
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    slikala veći dio, oš da stavim.

    na drugi tanjur ću slagati orehnjače, makovnjače i te koji se ne zovu sitnim kolačićima.

  47. #347
    anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    moj dom
    Postovi
    395

    Početno

    ja sam svježe slagala tiramisu po ovom receptu i rokoko tortu

    apri super, kod mene svi prežive bez smrzavanja, ili možda bolje reći ne prežive
    Posljednje uređivanje od anita_m : 31.12.2010. at 18:39 Razlog: tipfeler

  48. #348
    flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    land of hope and dreams
    Postovi
    4,145

    Početno

    apri, da ja toliko pecem imala bi 150 kg...i sa ovih jadnih 5 vrsta nabijam kg...i zapravo to iz mene samo ljubomora izbija

  49. #349
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    evo jedne faze, sad su zapakirani, slikat ću još:
    http://picasaweb.google.com/apricot.roda/Zicbo2010#

    vidi se još inje po njima, tek izašli iz zamrzivača

    flo, pa nisam ih ja sve pravila, ja sam ove godine samo 5-6.
    svi ostali su došli nekim drugim putevima.

    proška su ona vremena kada smo se na ovom podforumu natjecale koja će prije početi i više napraviti.

  50. #350

    Datum pristupanja
    Mar 2008
    Postovi
    1,769

    Početno

    savršeno

    je li kesten rolada na sl.br.2 na 9 h?

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •