Ne znam tiče li se ta opomena konkretno rasprave na temu nezasitne bebe (zainteresirale ste me, pa sam išla tražiti), ali ako je, kao jedna majka koja je sina svojedobno satima držala na sisi jer je bio tipični muški ljenivac - povuče par puta pa zaspe, pa nakon odvajanja plače, pa ponavljamo krug, nemam nikakve namjere to ponovit s novim očekivanim članom.

Em sam imala gadnih problema s bradavicama, bila sam neispavana do bola (nisam mogla zaspati dok je ležao kraj mene iz straha da ga ne pritisnem ili nešto), te posljedično i nervozna - što inače nisam po prirodi, pa su me hormoni lupali da što sam takva i tako sam se vrtila u začaranom krugu. Mogu se ja s bebom (i danas velikim dječakom) mazit do uznemoglosti i tako stvoriti bliskost, ali kad pojede svoje, cica ide odmah van! I btw, ja sam hardkorašica koja će tu i tamo ostavit dijete kraj sebe u krevetu, al nećemo spavat zajedno, i ne mislim da sam zato hladnokrvna majka.

Tako da ako je o tome bila riječ, ne mogu se suglasit s moderatoricama, pogotovo jer nitko nije spominjao nasilno odvajanje od cice i ostavljanje jadne, gladne, uplakane bebe da plače satima.