Pokazuje rezultate 1 do 50 od 139

Tema: Da je samo malo drugačije...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih te molila da daš primjer za ovo, please
    jer meni se čini da je baš suprotno, da se potiće 'ženice' da misle svojom glavom, a ne da rade/misle nešto samo zato što im je netko tako rekao.
    Doista?

Traženog primjera radi...

http://forum.roda.hr/threads/58835-Nezasitna-beba

- ili je usmjeravati majke da je jedini ispravni način držati dijete na dojci 24/7 ...bez pauza, ako ono to tako želi...?
    Ne znam...meni se čini da je žena u ovoj konkretnoj temi (kao i mnoge druge koje su se složile sa njom, čak i izuzevši moje mišljenje o tome) osjetile da to ipak ne bi trebalo biti tako...Dakle, pokušale su misliti svojom glavom i osluhnuti svoj instinkt...Na moju izjavu stigla je jasna poruka...Da sam u potpunosti u krivu.

Dezinformiram.

ali zato sam na filozofskom ili na izazovima roditeljstva, ili na bilo kojem pdf gdje se ne traže konkretni (stručni) savjeti (od savjetnica i/ili pravnica) trkeljala što god me bilo volja a da me nitko nije pacnuo. ne kažem da su se svi složili sa mnom, jer nisu, ali smo lijepo raspravljali, svatko sa svojim argumentima dok nam nije dojadilo
    na referendumu glasam protiv ženica
    Uz dužno poštovanje, ( i uz potpuno shvaćanje onoga što si svojim primjerom htjela razjasniti...) kada je riječ konkretno o dojenju, ne mislim da sam laik koji se petlja na tuđe područje...Da mislim, sasvim sigurno ne bih radila posao koji radim...dezinformirala i činila zlo jadnim ženama po terenu, i još za to primala plaću.
    Toliko bezobrazna ne bih se usudila biti.

na referendumu glasam protiv ženica
    Ispričavam se, u tom slučaju i tebi. Doista nisam imala namjeru tako grozno vrijeđati.
    Posljednje uređivanje od Pettite : 10.12.2010. at 21:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •