Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Ima 3,4 god i htjela bi dojiti

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Ima 3,4 god i htjela bi dojiti

Ako već postoji neka slična tema, molim vas uputite me, ili prebacite ako sam ju krivo smjestila..

naime, S ima 3,4 godine i već dugo gleda mlađu seku kako papa iz mojih "boćica".. sinoć prije spavanja rekla je kako bi i ona htjela dojiti kao seka.. Nisam znala šta bi joj rekla nego samo da ćemo razmisliti i porazgovarati o tome.. Ona je dojila do 4 mj života, nakon toga bila je na boci koju smo s god dana maknuli..
    S obzirom da zaista ne znam što da radim, rado bih od vas čula neki savjet.. je li to pametno ili ne? znam da bi mi bilo strašno čudno jer je ona već velika, a s njom nemam naviku dojenja kao s mlađom koja će dojiti do kad bude htjela.. malo mi je teško i jako sam zbunjena..

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moja isto zna stvarno ponekad to reći i ispočetka joj nisam odbila, naravno krenula je, ali ne zna
    pravilno povući pa je meni to groozno. Uglavnom, nije joj išlo, ali opet kaže tu i tamo da hoće, a ja ju pitam, hoćeš, evo! A ona, NEEEE samo bebe cicaju....
    Ali traži da otvori usta pa ja stisnem i onda kaže, mmm fino , to mi je fascinantno, ali samo jednom, ne želi više od toga.

Sve to skupa je jaako rijetko tako da nam ne stvara problem, jedino je meni to već skroz iritantno pa moram i zube stiskati da
    ne skuže moju nelagodu.

Ja bi na tvom mjestu dala da proba, tehniku cicanja nema tako da joj vjerovano neće ništa ići....e sad da li ti želiš to prolaziti ili ne...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Oka, hvala ti puno na odgovoru..

Nije me više tražila, ali ako bude opet, ponudit ću joj da proba pa ćemo vidjeti.. Iako mislim da je to ipak bilo samo trenutno.. Ja ne spominjem u nadi da se sama neće sjetiti da je tražila..
    Prije nekih 10 mj, Lucija je imala 2 mj, mi smo nešto morali obaviti pa je mama čuvala cure.. Izdojila sam se za Luciju u boćicu da pije ako bude gladna.. Kad smo se vratili boćica je bila prazna, ali nije Lucija popila nego Sara.. Bilo joj je jako fino, a kravlje mlijeko je jako rijetko htjela piti..

Ako bude tražila ponudit ću joj, a možda se izdojiti pa joj dati da iz čaše pije.. To ne može biti loše za nju..

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ooo, miš mali! Kako slatko! I ja bih postupila kao oka. Sretno!

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sjecam se sebe kad sam imala nekih 5 godina, htjela sam isto maminu sisu i to sam joj rekla, i sad ona je rekla da ce mi dat kasnije, kad mi je dala ja nisam htjela, bilo me sram...osjetila sam da njoj nije do toga i kao da trazim nesto sto nije za mene.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja bi isto izdojila... To moram s vremena na vrijeme raditi sestricninoj maloj. Ona je 3 god starija od moje starije i kad god se vidimo fascinirano gleda kako doje. Od prije 3 god svaki put zica i za sebe nesto... ali u pocetku mi je bilo lako, rekla sam da je za bebe i da svatko ima svoju bla bla i izdojila bi joj malo u casu. Sad kad je neki dan vidjela da cicaju obje onda je htjela a ja sam se nekako izmotala i izdojila joj u casu. Dojila je mozda 2 tjedna i vidim da je ocito bila pasionirani sisac jer imala je dudu do 5 ili 6 godina (nisam sigurna dal jos ima za spavanje) a cim se uzruja cucla palac. Mis mali...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Skroz je to normalno. I moj desetogodišnjak čeznutljivo gleda kako franka doji, zeza se da bi i on malo. Naravno da ja njemu ne bi dala, i da bi njega bilo sram uopce probat, a u toj situaciji je najuzrujanija Franka koja onda velikodusno braci nudi dojku i ljuti se jer mi ne sudjelujemo u tome

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam imala 2 godine kad mi se rodila seka, mama ju je dojila i sjećam se tako jasno da sam ju žicala da probam i ja i dala mi je..dan danas pamtim miris i okus majčinog mlijeka sjećam se da mi je to bilo nešto posebno i bila sam sretna što mi je mama dala da i ja probam

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ako je mami to OK, nema razloga da ne da djetetu, pitanje je samo bi li dijete znalo tehniku. Linda je dojila do 3. godine i kad je nakon nekog kratkog vremena opet probala, nije to bilo ni blizu dojenju.

I moja (skoro) osmogodišnjakinja je u više navrata tražila, uz objašnjenje "treba mi, prekratko si me dojila" ... ali meni je to odbojno, pa joj ne dam. Neki put me užica da joj malo štrcnem, pa popustim, ali tu je kraj mojoj dobroj volji...

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Tražila me opet dok sam dojila malu.. Rekla sam joj da slobodno proba i podigla majicu.. Umirala je od smijeha, približila se, samo okrznula bradavicu i u smijehu zbrisala.. Kaže: "neću više".. Nakon toga smo se obje smijale ko lude.. Mislim da je epizoda s dojenjem gotova

Svejedno ću se koji puta izdojiti i dati joj da pije.. Samo ježim se od pomisli na izdajalicu, a ručno ću izdajati 2 dana da dobijem 1 dcl mlijeka
    Posljednje uređivanje od klaudija : 11.12.2010. at 11:22

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja se sjećam kak je nama mama dala mlijeko u lončiću, tad sam imala 9 godina. i ja sam svojim velikim dala mlijeko u šalicu. da i ne mora bit deci, jel to njioj ne treba, nek tek toliko par mlazeva iz cice ručno stisneš.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.12.2010. at 15:13

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Tražila me opet dok sam dojila malu.. Rekla sam joj da slobodno proba i podigla majicu.. Umirala je od smijeha, približila se, samo okrznula bradavicu i u smijehu zbrisala.. Kaže: "neću više".. Nakon toga smo se obje smijale ko lude.. Mislim da je epizoda s dojenjem gotova

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •