~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Romana, ima nas tu dovoljno da uplatimo svatko (bar) za 1 tabletu!
Tako da - ne brini za to!
Mislim ne tebe, divim se snazi i grlim snažno!!! I verujem, znam, osećam da si pobednik!!!!!!!!!
uslijedio je poziv iz bolnice ... u ponedjeljak ujutro bijela zgrada - poliklinka u podrumu -1 .... tam se javim pa idem na odjel dobiti tablete i nekakav dnevnik koji moram voditi ... danas sam pola dana prespavala ( to mi je nekakav obrambeni mehanizam kad me je frka ) ... nervoza grozna ... dva normabela su me tak smirila ... ufff
propustila sam utakmicu mog vaterpoliste na turniru mali medo ... ali večeras moram dić dupe i ići
Drži se draga moja
Divim se tvojoj snazi i želim ti puno sreće.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga, moja mama pije Zofran i ok joj je. Kupile smo i ampule pa joj daju i.v. dok prima kemo. Pila ga je i moja prijateljica, njoj je uzrokovao tvrdu stolicu, ali joj je uspješno suzbijao mučnine. Drugoj je, pak, poznanici uzrokovao proljev! Mislim da to ovisi i o kombinaciji kemo i tbl. protiv mučnine. Reglan ne služi baš u te "teže" svrhe, ali ga propisuju. Na recept možeš dobiti Torecan čepiće, nisu baš nešto, ali možda niti nećeš imati tako jake mučnine. Šaljem ti veeeliku pusu!
lijekovi kompletirani ... Tyverb dobila u bolnici, a Xelodu u apoteci ... sutra krećem
... ja se još kompletiram :/
marival, imaš pp
I vibram za uspješnu terapiju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eto luci me podsjetila na gljive - mykosan ... za moju dijagnozu 4000 kn po terapiji uz preporuku od 10 terapija ... 40 000 kn ... ja mislim da oni nisu normalni![]()
Marival, koliko traje terapija, odnosno koliko ciklusa? Koliko sam shvatila, terapiju piješ, nema ništa i. v.? Jesi nabavila Zofran? Obvezno od 8 mg! Drž se!
joj draga moja .... šta da ti kažem ... opet dan dva prije dogovorene kapare odustali su od kupnje ( kao nisu se uspjeli dogovoriti sa kupcem svog stana ... a mene 4 tjedna uvjerava da je to pitanje dana kad će primiti kaparu i nama dati ) ... ovo su već 4. ... uz sve što mi se događa ... da je bilo uspješno bilo bi mi čudno ...![]()
Terapija traje 3 mjeseca ... tyverb pijem svaki dan 5 tableta ( konjskih ) ujutro bez prestanka, a xelodu pijem 14 dana svaki dan dvije ujutro i dvije navečer i onda je tjedan dana pauza pa opet dva tjedna ... i tako isto 3 mjeseca
nema ništa i.v. ... nisam nabavila zofran ... prvo da vidim kako ću podnositi i kakve će biti nuspojave
svakih mjesec dana radim krvnu sliku da vide, a svaku nuspojavu moram javiti u bolnicu pa me oni upućuju što i kako
ako netko zna neki prirodni lijek kako bi štitila želudac neka javi
čini mi se lakše pošto nema pikanja i probušenih ... isušenih vena .... ali toliko tableta ( 9 kemo + 5 mojih za tlak ) muka mi je od pomisli kako želudac bude to sve podnosio
ispravak netočnog navoda
Xeloda 2*4 aaaaaa
evo počela sam ... doručkovala pa 5 komada jedne vrste i 4 komada druge + 3 tablete za tlak ... uglavnom tulum u mom trbuhu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ne daj se, draga marival...
ma možete vi to; ti i tvoj želudac!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Drži se, Marival, draga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. U mislima si nam svima![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sve najbolje od srca.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~![]()
ma nisu dobre za želudac nikakve tablete, ali nije ni i.v. kemo, ali kad već moraš moraš...iz te kože nemožeš van.....
ali eto sad još jedna sa savjetima, ali ajde kad uloviš vremena pročitaj malo o mladoj pšenici, vele da je jako dobra za organizam i za oporavak...
4 dan odrađen ... još sam ok ... čak smo bili na selu danas malo pojačat leukocite
- oboružala se ciklom, mrkvom, lukom, divljim kupinama mmmmmmm
baš mi je pasao friški zrak .... mogla bi odma odseliti tamo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude što lakše
http://magazin.net.hr/zdravlje/nutri...5/0312006.html
a vezano i za tvoj boravak na zrak i finu papicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od mamaineven : 01.08.2011. at 15:12
opet malo sela ... visinske pripreme
jučer mužić otišao za rusiju
danas osjećam lagani umor spavala sam ujutro od 8 - 11 i sad od 2 - 5 - prva afta u ustima i krči po crijevima
Lijekovi ti uništavaju imunitet. Nadam se da efikasno uništavaju i zločeste stanice i da su afte mala neugoda za bolju svrhu... Drži se!
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()