~~~~~~~ da pronađete najbolju terapiju i da imaš snage za ovaj težak put![]()
~~~~~~~ da pronađete najbolju terapiju i da imaš snage za ovaj težak put![]()
Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Gdje si?
marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Puno snage i sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~![]()
ne ljutite se .... sto puta krenem pisati post, i obrišem ga ...
neznam ni sama šta da vam kažem ... totalno sam konfuzna i osjećaji i riječi i razmišljanja mjenjaju se i mješaju iz sata u sat ...
koliko god sam uvijek mogla napisati kako mi je sada je neka faza kad se najrađe zatvorim u sebe i kad me netko pita kako sam ... dobro sam ... i čak svi neznaju da se bolest vratila i da metastaze su tu i da nova kemo počinje ... osjećam kao da sam svima dozlogrdila svojim problemima ( mada znam da nije tako ) ali neznam .... trebam opet posložit sa sobom ... pa će biti bolje
kako se bliži slijedeći tjedan tako i strah i neizvjesnost, a i nevjera rastu sve više i više
prošlu srijedu sam bila na Rebru ... prvo kod Ostojića, a onda kod Vrbaneca
Ostojić ( kao stručnjak za jetru ) rekao je da za sada on tu nemože ništa ... ima više novih lezija ... u 5 segmentu dvije ... male 4 i 7 mm ... najgora je u 8 segmentu jetre cca 4*4*4 cm .... i to je neoperabilno jer je taj 8 segment problematičan ( zakaj ? ... nemam pojma ... )
uputio me onkologu Vrbanecu ... pogledao je nalaz CT-a ... i jednostavno rekao - metastaziralo je na jetru i krećemo sa novom kemo Xeloda i Taxotera ... nuspojave žbljakave ... sve do pucanja kože na dlanovima i stopalima
slijedeći dan kopirala sam nalaze i poslala mu .... rekao je da nažalost radi birokracije 10 - 15 dana moram čekati na početak terapije ... prvo idu papiri na odjelno povjerenstvo ( utorak ) pa na bolničko povjerenstvo ( srijeda ) ... i jučer sam mu poslala mail ... odgovorio mi je da očekuje u ponedjeljak potpisivanje odobrenja od bolničkog povjerenstva pa da se nada kako slijedeći tjedan krećem
u međuvremenu mi je muž došao iz rusije ... čim je rekao šefu ovaj mu je odmah rezevirao kartu i sad je tu ... do kada neznam ... sve zavisi kako će biti samnom ... dok je tu nema plačenoah šta da vam pričam ....
tako sam nekao umorna od svega ... taman krene nešto i onda sve postane atlantida
ljubim vas sve
Marival, draga Marival
dopusti sebi da se sad osjećaš loše, nema tu ništa pogrešno
mi se osjećamo loše i iscrpljeno kad nam sjedne kredit, kad nam se svekrva mješa u život
kad nam vrt napadaju bube
ti se boriš s teškom bolešću, došao ti je loš trenutak, ali znaš što?
proći će, proći će sigurno a ti ćeš opet ustati i krenuti
zbog sebe, zbog svoje obitelji
uzet ću si za pravo da kažem kako si svima ovdje inspiracija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Marival, neznam te, došlo su mi suze na oči dok sam čitala tvoj post, no iako se osjeti da ti je jako teško i dosta svega, osjeti se i koliko si ti snažna žena. I ako itko može pobjediti tu groznu bolest i proći kroz tu kalvariju, onda iskreno vjerujem da si to ti!
Vjerujem u tebe, u nadu, i da će sve ovo proći![]()
Mila, život je čudan, ali je život i čudo...nemoj posustati, prepusti se i vjeruj u svoje anđele čuvare...čuvaju oni tebe
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puno ti snage želim draga!!! i dalje predlažem da e javiš dr. soltysik-u, ako već nisi...a što se novaca tiče, neznam kako bi pomogla, ali možda da probamo nešto sa adminima - tipa prihod od iduće rasprodaje da ide tebi?? samo predlažem...
Marival
molim te skupi snage.![]()
Cesto mislim na tebe.
Skupi snage i hrabro dalje.![]()
Romana, molim te, isto ko i mamma san, da skupiš snage
i, kao kudri, i dalje navijam da se javiš dr.Soltyšiku!
Super da ti je muž tu - to jaaaaako puno znači!
Volimo te svi puno, puno!
Bit će dobro!
Možda da ponoviš brojeve računa za nas kojima rasprodaja nije dostupna da bar nekako pomognemo sa kojom uplatom - pa i malom ako nas je puno skupit će se. Bitno je da sebi osiguraš kvalitetnu prehranu, oznažiš imunitet. U apotekama ima raznih pripravaka - savjetuje se sa okolozima šta bi bilo dobro. Sretno draga!
Ja bih rado donirala nešto za rasprodaju u korist Marival,
a do tada, Marival, daj ponovi broj računa, naći će se koja kuna...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
ne predaj se draga...ostani hrabra i ustrajna....uz tebe je TM, tvoja obitelj...a i mi smo tu,...vibrama, molitvom, mislima, malom pomoći, da nam se izjadaš...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mislim na tebe!Šaljem pozitivnu energiju!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tekući račun 2484008-3234407829
Romana Dubajić
099-408-79-03
na prvoj stanici ove teme se nalaze podaci od Marival.
ja sam kopirala.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ skupi snage draga...![]()
![]()
![]()
Uz tebe smo, piši nam kad god osjetiš sa možeš.
nemam riječi kojima bi napisala što mi znače vaše riječi, vibre, molitve .... vjerujem da i nemoram ništa reći ... sve znate
još čekam potpisivanje bolničkog povjerenstva ( bem ti našu biroktaciju )
razmišljam o onim gljivama myko san ... uglavnom čitam još i važem![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marival ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da zadržiš svoju hrabrost. ja duboko vjerujem da ćeš na kraju pobijediti sve.
![]()
draga marival, mislim na tebe~~~~~~~~~~~~~~
drž' se i skupi snage za dalje...![]()
stigao mail od doktora
danas " bi trebali potpisat " dobivam Lapatinib i Xelodu petak ili ponedjeljak počinjem
... bljak uspojave ali ima i dobrih strana - navodno ne pada kosa i oboje se uzimaju oralno .... neeeeeeeeema pikanja))
mislim na tebe i vibram svom snagom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
šaljem ti u mislima puno puno snage, a kad sjedne plaća i nešto konkretno!!!
Drži se Marival!
Drži se Marival! ~~~~~~~~~~~~~
Mislim na tebe i vibram.. ti si jaka žena, pobijedit ćeš ti ovu beštiju - krivu osobu je našla za napasti![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu hrabru Marival i njenu pobjedu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Možeš ti to hrabra ženo!
da li je ok ovaj račun koji je gore navela Cocolina, uplatila bih malo parica, a ne bih da sjedna neka fina, kredit, ovrha ....
talia ... rn je ok ... nema ovrhe i otvoren je samo za donacije
blokiran mi je rn gdje primam plaću - tj. sada jad i bijedu od bolovanja i sa molbama i dopisima se bakćem mjesecima ...
hvala svima koje mogu pomoći ... sada mi treba da kupim Zofran lijek koji pomaže da se nuspojave lakše podnose i košta 100 kn jedna tableta po danu![]()
renglan koji se dobije na recept još na svu muku teško sjeda na želudac i stvarno ne kužim čemu služi ... umjesto da olakša mučnine on čini tegobe još težima ... tja
Marival često mislim na tebe i molim se da ozdraviš. Ne daj se!
Joj užas. Moja kolegica opet jako teško podnosi zofran, ali sada su joj dali isti lijek od drugog proizviđača, naravno i pod drugim imenom i taj joj je ok(naravno ja ne znam kako se taj zove).
Drži se Marival!!!!