~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Za pobjedu![]()
hvala curee! ...mama krenula sa terapijom myko san gljiva..užasno skupo i ni sama još uvijek neznam kako ćemo to financijski izgurati, ali nekako hoćemo..vjerujem u čuda..za sada kupljena terapija za prvih 10 dana...korak po korak
romana, jesi možda ti probala sa tim?
Posljednje uređivanje od kudri : 22.08.2011. at 12:55
Kudri, sretno, baš mi je žao što boleština nije otišla. Moja mama ide u 9. mj. na kontrolne preglede, jako strepim, molim Boga da nalazi budu uredni. Koliko košta ta terapija?
Ajme, Kudri, baš je skupoNadam se da ćete to financijski podnijeti i, najvažnije, da će pomoći! Želim vam svima snagu i vjerujem da će terapija uspjeti! Pusa majci
![]()
mislim da imam dobrih vijesti ( male ali slatke )
jučer sam vadila krv i sve, ali sve vrijednosti vezane za jetru su se drastično smanjile ... neke čak i prešle u normalu
danas obavila razgovor kod dokice na rebru ( žena fenomenalnaaaa ) i preuzela slijedeću rundu Tyverba
pitala ja dokicu .... mogu se bar malo veseliti što su jetreni krvni nalazi toliko bolji ... rekla je da mogu
sad sam još više sretna što sam otišla sa instituta i prešla na rebro - kontakt sa pacijentima neusporediv
čak me i sestra koja mi je samo predala kutije sa lijekovima ... fino i sa osmjehom pitala - kako ste gospođo Romana .... ma milinaaaaa
idem dalje![]()
drzi se, draga romana... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
za dobre vijesti. Samo hrabro naprijed
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sad sam se čula sa mojim onkologom i pitao me što sam sve uzimala uz kemoterapiju jer ga oduševljava nalaz krvi i male nuspojave ( koje su kratko trajale i koje sam uspjela sama prebroditi )
... kad sam mu nabrojala - oduševio se jer je sve na bazi meda, prirodno + čajevi + zofran .... rekao je da samo tako nastavim i da je on uvjeren u uspjeh
a drage moje i dragi moji ... sve to nebi bilo moguće bez vas koji mi tako nesebično pomažete i što sam uz vašu pomoć sve to mogla kupiti ...
vi ste moji anđeli ... teško je pronaći prave rijeći i zahvaliti vam od srca
ali vjerujem da sve znate .... veeeeeeeeeeeeeeeeeliki virtualni zagrljaj vam šaljem
i unaprijed zahvaljujem na daljnjoj pomoći
kad se male ruke slože![]()
za dobre vijesti, i neka se samo takve nastave
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jako mi je drago da ide na bolje, marival! samo neka se i nastavi tako.
Jako mi je drago da terapija djelujeHrabro naprijed, dok ne budeš potpuno zdrava
![]()
od sada pa nadalje samo dobre vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Draga, kad cijeli ovaj užasan period prođe i kad napokon budeš zdrava, predlažem jedan veeeliki tulum da to proslavimo kako treba!
![]()
Marival, predivne vijesti, neka ti daju što više energije i snage~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Prekrasne vijesti, Marival!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~ za dalje![]()
Romana, suuuuper!
Tako mi je drago!
I ja sam za tulum na Bundeku ili bilo gdje kad skroz ozdraviš![]()
drage cure,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Vesele me dobre vijesti premda se ne poznamo. Drži se!
Znala sam da u takvoj ženi postoji toliki izvor snage! Presrećna sam što ti je bolje!!!
draga romana,
čitam, strepim i , konačno, radujem seeee!
stvarno si žena neviđene snage i pozitivne energije. moraš pobediti, uz tebe sam svim srcem, kao i svi ostali ovde!
Super za dobre vijesti, i još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za konačnu pobjedu ( i da uskoro čujemo dobre vijesti i od Kudri)!
Marival, tako mi je drago što se oporavljaš! Vjerujem u tvoje potpuno ozdravljenje. Bog te čuvao!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Bravo marival!!!! Čitam ovu temu stalno, iako ne pišem puno, mislim na tebe. Bit će sve super!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još puno!
danas zadnja doza xelode 2 ciklus ... i nus pojave počele![]()