Uplatila bi ali te molim da napišeš koji je račun za uplatu OK.
lipa moja hvala ti odtaman za nadam se zadnju dozu zofrana trebam
tekući račun 2484008-3234407829
Romana Dubajić
majka je dobro - danas je prohodala nekliko koraka, kaže fizijatrica da je zadovoljna
u utorak ili srijedu ide u stubičke ... neznam kak bum to iskemijala da ju idemo posjetiti
ali ok ..... o tome ću misliti kad dođe do toga
ja još malo da izguram ... dva-tri tjedna pa će valjda prestat gutanje ovih konjskih tableta
i vjerujem dobri nalazi da me čekajupun Kmi je nuspojava sad i mengu dobila nakon 3
mjeseca i curim već tjeddan dana ... wc i ja najbolji prijaeljislabo jedem i to me brine
ali valjda je i želucu pun kufer svega toga
idemo dalje - sutra je novi dan
ljubim vas sveeeeeee![]()
Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i tvojoj mami. Toliko si hrabra da ti se svi možemo samo diviti. Izdrži još malo, a onda te čeka život bez bolesti i disanje punim plučima! Zato samo hrabro naprijed!
Bravo za majku, valjda je i ona zmaj, kad je zmaja rodila!
Ti izdrži još malo pa nas razveseli dobrim vijestima!![]()
kraljicu majku sam spakirala danas za toplice, sutra je voze ... pm otekla mi ruka od peglanja
kak to mene ljuti 5 stvari opeglam i glupa ruka odma natekne
ja brojila danas ... još 8 dana gutam tyverb ... sutra ujutro zovem doca kaj dalje
nadam se da je kraj kemo ... drage moje evo već je 3 mjeseca prošlo - kako vrijeme leti !!!
u mislima me sad sve više opsjedaju one myko san gljive![]()
i mali dodatak - hodala je sa štakama po stepenicama i ide sama na wc i rana je super![]()
procitala sam sve iz pocetka.puno snage ti zelim i srece za dalje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i mamu!
jučer nisu došli po nju ... ni danas ih još nemablaženo naše zdravstvo
još 6 dana pijem tablete ... lagano krajnje odbrojavanjeali nuspojave sve gore i gore
optimist .... štikle![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marival, hrabro do kraja! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Izdrži još malo!
još 5... mejlala se sa docom, kaže da dođem u ponedjeljak da mi napiše sve za pretrage pa " da vidimo što smo učinili "
držite figeeeeeeeeeeeeeee
mama ne baš oduševljena stubakima ... nitko joj ništa ne pomaže teško joj se obući i sama krevet sprema - jedino dečko koji dođe po nju kad ide na terapiju obuče joj čarape
u nedjelju idem tam
puse svima
Romana ~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
hi drage moje i dragi moji
eto mene sa rebra - dobila 7 dana da napravim MSCT abdomena i zdjelice, rtg pluća i srca, kompletnu krvnu sliku i urin te markere CEA i CA 15-3.
vec sam uspjela dobiti CT u nemetovoj u petak 28.10. narafski da sam opet zvala onaj broj u ministarstvu i gdju Zoricu i ona mi je našla prvi slobodni termin ( inace broj tel. je 45-96-183 ako trebate nesto od pretraga, a u bolnicama vas naruciju za nekoliko mjeseci )
doc mi je rekao da mu super izgledamda izvire pozitiva iz mene - slatki je
i rekao je da ću vjerojatno nastaviti istu terapiju i dalje - e to mi se baš ne sviđa pun mi je kufer tih konjskih tableta ... ali što se mora ... mora
morat ću opet pregrist ponos i moliti vas za pomoć za zofran, a i pred menom su ivanov maturalac, ivan bi trebao i na vozački krenuti time bi meni olakšao vožnje ... lukina oprema za nogomet, mariu moram kupiti gace za vaterpolo, a i mami u toplice nosim voće i vodu ... milion stvari ... taman pomislim eto tu sam negdje na 0 opet dolaze nova sranja i troškovi koje neznam kako ću ispuniti
pitala sam mogu li ići raditi i doc je rekao ni slučajno još minimum 3 mjeseca(( a ja sam se taman ponadala da idem raditi sredinom 11 mj i time napokon primiti plaću a ne ovu crkavicu od bolovanja
kod majke sam bila jučer ... ide lagano na 4 noge kako ona kaže - smještaj i nije nešto ali šta je tu je mora izdržati
nepojmljivo mi je da imaju običan ravan krevet i da nemaju onu ručku za podizanje što visi iznad kreveta
za ljude koji trebaju povišen krevet kao moja majka i ručku da može ustati ... tako da se dosta muči mila moja ... čak im ni sestre ne poravnaju krevet i to mora sama, danas je sama i kosu prala ... ufff kad bi bar ja mogla biti uz nju ... ali nemogu na 100 strana
ljubim vas sve redom i hvala na vibrama, molitvama i pomoći
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ne znam te ali hvala ti na prilici da pomognem
zelim sve najbolje
pluća i srce su navodno ok - tako mi je rekao inžinjer koji me snimao ( inače prijatelj dugogodišnji )
piše daa imam par linearnih kosih sjena kao fibrozni tračci ili manje pločaste akteletaze - inače sam prehlađena i kašljem dosta dugo ... frend kaže da apsolutno nema veze sa metastazama- nadam se ustvari vjerujem da je u pravu
puseeee
Odlično marival, super vijesti!
Mogu zamoliti da napišeš br. računa ponovno? da ne tražim![]()
Posljednje uređivanje od kahna : 26.10.2011. at 16:05
drage moje i dragi moji .... ne uplačujte ništa na gore navedeni račun - upravo sam vidjela da je sjela OVRHA - neznam koja i zbog čega moram zvati finu jer banka nedaje takve informacije
nemre meni bit tri dana za redom ok .... ufffffffffffffff
Ajoj, Marival, pa ne vjerujem! pa kako to može biti normalno, pa požali se novinarima, ne mogu vjerovati da nitko nema razumjevenja! Pa imaju li ti bankari savjest!
ako mi netko želi pomoći može mi poslati jedino poštom
Moja adresa je Brune Bušića 36, Romana Dubajić - Zagreb
ne ... nemogu više ....o bože kako dalje ..............
Ajme Romana
Daj stvarno obrati se novinarima![]()
Isuse Bože!
Daj, Romana, idemo frku dignuti - zbilja je dosta te za*ebancije!
Cure, ima među nama netko tko je u medijima i voljan dignuti frku?
Naravno, samo ako se Romana slaže!
sad još i nalazi jetre nevaljaju
ma teice nema tu pomoći ,,, kaj si dužan moraš platiti nikog nije briga što je netko bolestan
ne slušajte me puno danas - destruktivna i patetična i pesimistična sam ..... skrooooooooz
Evo nekih načina kako da radimo uplate:
Možemo uplaćivat na račun nekog tvog bliskog - možda mame ako imaš punomoć, ili da zamoliš nekog da otvori u banci običan tekući račun privremeno i da ti punomoć da možeš podizat. Pa ako ima viška uplaćuj sama na blokirane račune da postepeno rješavaš FINU.
Vremenom kad "središ" FINU javit ćeš nam da znamo kad možemo uplate vršit na stari broj.
Na tvom mjestu bi na FINI tražila razgovor sa nekim nadređenim u diskretnom okruženju - pojasnila situaciju i pitala savjet u vezi uplata za pomoć.
Nemoj padat u depresiju zbog ovog - postoiji neki način sigurno.
Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Jesi bila u Fini?
Pusti sad račun i FINU, nedavno sam se s njima natezala oko greške pa je to potrajalo dva tjedna i potrošila brdo živaca i telefonskih poziva-a nisam bila ništa kriva! Prema tome: neka netko otvori račun (pa ti da punomoć) ili ti ustupi svoj žiro ili tekući tako da ti možemo poslati novce.
Ovo je samo loša faza.![]()
bila u fini jučer danas dobijam zaštićeni račun ali na taj račun se može uplačivati jediono osobni dohodak tj. bolovanje isključivo institucije od koje sam dala OIB - znaći u mom slučaju OIB moje firme
mislila sam možda se može uplačivati na amex - mama mi ima .... a na njenom tekućem nemam punomoć, a sad je još 3 tjedna u toplicama pa tek onda može napraviti punomoć
inače
odrađen CT - bljak 1 l neke tekućine - to sam pila sat vremena onda mi je žemska zbušola dvije vene na lijevoj ruci pa su me pikali u desnu ( makar nije preporučljivo jer je to operirana strana bez limfnih čvorova ) ok bar su tu uspjeli od prve - odsjedila jedno pola sata jer mi se užasno vrtilo i evo kuma me dovela doma - sad trebam poptiti 2-3 litre vode da se isčistim od tih kontrasta
aj živili !!!
Marival draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pij vodicu!
Pij vodu i odmaraj se sad!
Novac ti možemo slati poštom - poštanskom uputnicom -
to dolazi doma, tebi na ruke.
Čini mi se da je trenutno tako najlakše i najsigurnije - ti dobiješ novac u ruke!
Dok nam ne javiš br.rač. u nekoj banci s kojeg sigurno možeš podizati novac,
moja malenkost će tako - putem pošte.
Sve potrebne podatke si nam dala!
Ajde, živila ti meni!
Marival, kako si? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marival, draga... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()