Stranica 21 od 39 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1925

Tema: Nisam ni sanjala da će nažalost doći i ovakav trenutak ...ZBOGOM DRAGA MARIVAL :(

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mili moji

eto mene s Rebra ... nalazi vidno bolji u Vlll segmentu jetre tvorba se smanjila sa 48*40*37 mm na 13 mm u V segmentu su bile dvije manje lezije 25 i 14 mm sada je samo jedna 8 mm
    gušterača i slezena OK. nadbubrešna žlijezna OK oba bubrega OK
    jetra uvećana
    žućni mjehur kontrahiran sa sitnim konkrementima promjera do 5 mm ( nemam pojma kaj je to )
    aorta je primjerenog kalibra i nema vidljivih uvećanih limfnih čvorova
    mokraćni mjehur OK
    lijevi ovarij cista 29 mm i desni ovarij 27 mm - e to je novo ?!?!?!?!?!

zaključak
    U komparaciji s ranijim nalazom MSCT-a vidljiva je dobra regresivna dinamika ranije opisanih meta-promjena na jetri

kontrola MSCT za mjesec dana

Doc zadovoljan pošto se vide pozitivni pomaci, nastavljam sa Xelodom i čekam opet odobrenje za Tyverb - nastavljamo sa terapijom slijedeća 3 mjeseca
    nesmijem ići raditi ... moram izbjegavati zatvorene prostore , čuvati se gripe
    nastaviti zofran i jetrenu dijetu

ostali detalji kad idem po lijekove

eto mislim da sam bila i previše detaljna ... sorry

inaće sam ok - ne računajući tekuće račune, režije itd. itd.
    jedva čekam da kraljica majka dođe doma

što se tiće otvaranja računa u tijeku sam istraživanja o cool račinu zagrebačke banke koji bi se otvorio na klince - Ivana pošto je najstariji ( ako neko nekaj zna nek mi javi ) .. javim vam uglavnom dobrotvori i anđeli moji

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

žućni mjehur kontrahiran sa sitnim konkrementima promjera do 5 mm ( nemam pojma kaj je to )
    ja bih rekla da je to kamenje u žućnom mjehuru, ima ga svaka poštena žena.
    super za dobar nalaz.

mislim da bi se svakako mogao otvoriti štedni račun na dječje ime, onaj koji ima karticu na bankomatu. samo treba provjeriti da li tada postoje neki limiti oko dizanja novca.

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da bi se svakako mogao otvoriti štedni račun na dječje ime, onaj koji ima karticu na bankomatu. samo treba provjeriti da li tada postoje neki limiti oko dizanja novca.
    postoje.
    banke se obično ravnaju po podacima MZSS (za mjesečno uzdržavanje djeteta, ovisno o dobi)

za dijete do 6 godina 17% prosječne plaće 908,31 kn,–
    za dijete od 7 do 12 godina 20% prosječne plaće 1.068,60 kn,
    za dijete od 13 do 18 godina 22% prosječne plaće 1.175,46 kn.

To su iznosi s kojima roditelji mogu mjesečno raspolagati, odnosno dizati s računa bez odobrenja centra za socijalnu skrb.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znaći najbolje otvoriti svakom djetetu jedan račun ... tako bi mi mogli i dalje pomagati ... luka ima 9,5, mario 15,5 i ivan 17

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel ima netko ovdje da je informatičar ? ili mužića informatičara ?
    Naime, od prijateljice sam dobila mali HP komp ali mu ne radi matična ploča.
    Ja se tu niš ne kužim, ali kad sam zvala HP servis i kad su mi rekli da je cijena 2800 kn ostala sam
    pa mislim toliko košta novi

pa ako netki ima ideju jel bi se to moglo nekako puno jeftinije ?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Draga Marival i svi ostali koji čitate ovu temu,
    samo sam vam htjela najaviti da je 19.11. Rodina rasprodaja i da ćemo i ovoga puta skupljati donacije za našu Marival.

Donirati možete na 2 načina:
    1) možete ubaciti svoje novčane donacije u škrabicu koja će biti dostupna u vrijeme trajanja rasprodaje (subota 19.11. 9-13h)
    2) možete donjeti dječju odječu, obuću i opremu u vrijeme primopredaje robe (četvrtak i petak 11-19h) u pavilijon 7 Zagrebačkoga velesajma i reći da je to donacija za Marival. Mi ćemo robu označiti, i staviti u prodaju (na rasprodaji). Sav prihod od prodaje te robice ide našoj Marival. Zahvaljujući vaši donacijama na prošloj smo Rasprodaji skupili 2700kn, vjerujem da ovoga puta možemo još i bolje

vidimo se na rasprodaji

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    samo sam vam htjela najaviti da je 19.11. Rodina rasprodaja i da ćemo i ovoga puta skupljati donacije za našu Marival.

1) možete ubaciti svoje novčane donacije u škrabicu koja će biti dostupna u vrijeme trajanja rasprodaje (subota 19.11. 9-13h)
    2) možete donjeti dječju odječu, obuću i opremu u vrijeme primopredaje robe (četvrtak i petak 11-19h) u pavilijon 7 Zagrebačkoga velesajma i reći da je to donacija za Marival. Mi ćemo robu označiti, i staviti u prodaju (na rasprodaji). Sav prihod od prodaje te robice ide našoj Marival. Zahvaljujući vaši donacijama na prošloj smo Rasprodaji skupili 2700kn, vjerujem da ovoga puta možemo još i bolje

vidimo se na rasprodaji
    a da stavite škrabicu odmah od četvrtka pa da mogu ubaciti i volonteri? Ja, recimo, nikad ne dolazim subotom.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

bravo, marival, za dobre rezultate!
    bravo, rodice, za akciju!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    a da stavite škrabicu odmah od četvrtka pa da mogu ubaciti i volonteri? Ja, recimo, nikad ne dolazim subotom.
    potrudit ću se da kutija bde tamo već u četvrtak.
    ako slučajno ne bude, slobodno možete novce (po mogućnosti u kuverti) predati voditeljici smjene (vjerujem da će Frida biti tamo cijeli dan pa možete njoj).
    i da, možete biti sigurne da će ti novci doći u prave ruke, neće nestati putem
    hvala svima unaprijed

a Marival puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vidimo se na rasprodaji

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj marival prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ima netko ovdje da je informatičar ? ili mužića informatičara ?
    Naime, od prijateljice sam dobila mali HP komp ali mu ne radi matična ploča.
    Ja se tu niš ne kužim, ali kad sam zvala HP servis i kad su mi rekli da je cijena 2800 kn ostala sam
    pa mislim toliko košta novi

pa ako netki ima ideju jel bi se to moglo nekako puno jeftinije ?

Draga, žao mi je ako ću te razočarati, no promjena matične ploče (koja stoji cca. 600+ kn) kod računala (ako nije laptop i pogotovo ako nije novi komp) obično zahtjeva promjenu procesora i radne memorije.
    Ako je HP, moglo bi se dogoditi da ima nestandardno napajanje i kućište, pa da ti ne odgovara svaka matična ploča.
    Ukratko, zaboravi. Mislim da bi ti jeftinije bilo kupiti novi komp.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, žao mi je ako ću te razočarati, no promjena matične ploče (koja stoji cca. 600+ kn) kod računala (ako nije laptop i pogotovo ako nije novi komp) obično zahtjeva promjenu procesora i radne memorije.
    Ako je HP, moglo bi se dogoditi da ima nestandardno napajanje i kućište, pa da ti ne odgovara svaka matična ploča.
    Ukratko, zaboravi. Mislim da bi ti jeftinije bilo kupiti novi komp.
    laptop je i to onaj mali - mini ... uff ma o novom kompu možemo samo sanjati ... najteže mi je što mi Mario ide za Računalnog tehničara u strojarstvu, a nema komp da na njega može instalirati AUTO_CAD koji mu treba ... za sada prof ima razumjevanja ... do kad neznam
    jer ovaj koji imamo je preslab da bi se to instaliralo - na ovome radi jedino internet pa sam se nadala da se ovo može popraviti

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

započela nova runda od 3 mjeseca - znaći 7.11. Xeloda , a kad stigne rješenje od bolničkog povjerenstva stiže i Tyverb

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

JOSIPA GRUBIĆ ĐOĐO - molim te javi mi se na PP

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

vidimo se na rasprodaji
    Može li se robica donijeti u rodino gnijezdo?
    Velesajam mi je skroz izvan ruke i ne mogu nikako doći do tamo.
    Nema te robice puno jer smo sve šta smo prerasli već podijelili ali bi za ovu svrhu izdvojila nešto od onoga šta nosimo ali možemo i bez toga.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

donesi je do sljedece srijede i napomeni curama, ako mene nema, da si se tako sa mnom dogovorila

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    donesi je do sljedece srijede i napomeni curama, ako mene nema, da si se tako sa mnom dogovorila
    o.k. donesem u cetvrtak ili petak oko 11-11,15

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

super za akciju na rasprodaji

marival ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marival,
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marival ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala curice moje na vibrama ... baš mi trebaju

koji turbo tempo jedva se držim na nogama - ali procvjetam kad mi " kažu baš mi dobro izgledaš "
    da ... da ... dobro i debelo
    sad me već izluđuje trbušina a doc kaže a je to normalno ... imam filing da ću se raspuknuti

počela sam u ponedjeljak sa novom rundom kemo i narafski odma dobila gdju M ... prestrašno koje krvarenje dva dana .... jučer sam se doslovno skljokala ... krenula čistiti kuhinju i srećom da je dnevna oba blizu sa krevetom ( joj mrzim tu pepomoćnost ponekad ... to mi je najteže )
    tako da sam na kraju prepavala cijeli dan - i kao prava nemajka djeci naručila pizzu za ručak
    nisam imala snage nimalo
    danas se mama vratila iz toplica sad još nju moram bedinati jer je još uvijek sa dvije štake ...
    ali dečki su danas posaugali stan, oprali podove - skinuli veš sa sušila i stavili novi, baki pripremili krevet - morali smo kupiti još jedan madrac jer joj je ono što je imala bilo prenisko
    ah ... opet neočekivani trošak, ja sam jedino uspjela skuhati čušpajz mahune i opeta zalegla ... tek popodne malo došla k sebi i odradila lukin trening + tekmu
    sada - popiti kemo ... pričekati pola sata pa popiti zofran i krevetac

sutra je novi dan ... 11.11.2011.

cmoooooooooooook

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~drži se

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Molim te javi broj cool računa ili nekog drugog ako si ga otvorila.
    Ako nisi možeš ga otvorit u svakoj posl. Zabe ako doneseš rodni list, OIB i osobnu svoju.
    Nije velika uplata - svak po malo pa će se nešto skupit.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj split prvotno napisa Vidi poruku
    Molim te javi broj cool računa ili nekog drugog ako si ga otvorila.
    Ako nisi možeš ga otvorit u svakoj posl. Zabe ako doneseš rodni list, OIB i osobnu svoju.
    Nije velika uplata - svak po malo pa će se nešto skupit.
    hvala draga ))

uzela sam pristupnice za svu trojicu i sutra ih nosim u ZGB banku, najkasnije u ponedjeljka
    nisam jednostavno stigla ovih dana

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo otvoren račun na Ivana
    unaprijed hvala svima na pomoći

Ivan Dubajić
    Brune Bušića 36
    Zagreb
    Zagrebačka banka
    2360000-3239492545
    cool tekuci racun za mlade

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Drži se draga Marival .

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Drži se, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

HVALA RODE I RODMAN-i ...

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kako si, kako je mama i dječaci? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala draga na pitanju guram - dan mi je turbo dizel, a ja sa pola snage tako da si i dan podjelim na pola iliti trećine, četvrtine

čekam poziv iz bolnice - evo danas je dva tjedna od kako sam potpisala zahtjev za Tyverb .. a kak su brzi u Bolničkom povjerenstvu i u Ministarstvu ... valjda bude ovaj tjedan
    klinci su OK ... Luka sve super, Mario ima visoki tlak ( izmjerili mu na sportskom pregledu ) pa nas sad očekuju pretrage - sutra zajedno vadimo krv pa čekamo uzv bubrega u holter tlaka za njega ... a Ivan dobio udarac u suboti na utakmici pa je zglob natečen i tak .... veselo nam je
    čemu jednostavno kad može komplicirano

mama je ok .. fino hoda, obavili smo kontrolu u petak i doc je rekao da se vide tek na proljeće uz upute što i kako raditi ... još je na dvije štake, vježba doma, a i na radost Luke može peći palačinke

bolovanje, financije, blokade računa, polu-plačene režije ... nebum spominjala

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Joj, Marival stvarno ti se divim koliko si jaka. Evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi, klincima i baki. Nadam se da je zglob već bolje, a Marijev tlak - možda je zabrinut zbog svega pa je zbog toga. Pa on je premlad za tlak, zar ne?

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mila moja ... vjeruj mi d se i ja ponekad sebi divim ... baš me te misli drže zadnjih dana - jer po nekom nepisanom pravilu svi bi trebali bedinati mene ... a ustvari ja bedinam sve ... ali hvala bogu - to mi daje snagu i vjeru da ću dobiti ovaj rat
    Mariu je danas tlak kod naše dokice bio ok, izvadili smo krv, ali termin za holter tlaka i to preko veze dobio je tek za petak 2.12. u Merkuru .. sutra idem do DZ Siget probat molit da dobije prije ... jer Kup HR je 15.12. u Dubrovniku i narafski da je njegova želja neopisiva da ide ... nije nikad bio u Dubrovniku, a prošli Kup je isto bio tamo ove godine u 2 mjesecu i nije mogao ići jer mu je Partizanovac slomio prst na utakmici kad su igrali final six ... pa mi kaže danas - " mama pa zakaj ja nemam sreće, uvijek pred Kup mi je nekaj " ... a idu avionom i odsjedaju u nekom super hotelu ... i onda možeš vjerovati koja je to želja i tuga istovremeno
    Ivan je ok, gležanj je ok

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stiglo odobrenje od bolničkog povjerenstva ( napokon ) sutra idem po Tyverb
    krvna slika opet sa povišenim vrijednostima jetre ( grrrr )

i to je to ( nisam za niš danas )

hagić svima - idem u krevet ( za drugo i nisam )

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

čitam te, pratim, radujem se kad zajedno s tobom drži se draga, sve je super, sve će bit super!

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Marival

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, i da dobijete holter ranije!

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obavili krvnu sliku i Mariu - sve savršeno
    holter 2.12. u 09:00 ... nema prije .... zvala i rebro dječju ( imaju 4 holtera grr ) i klaićevu i vinogradsku - no comment
    ali kaže dokica da bi se na krvnoj slici vidjelo da je nešto ozbiljnije ( bubrezi ili nešto ) ovako vjeruje da je samo jedna prolazna pubertetska faza - uz napomenu manje soli

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

pratim i čitam i vibram i sram me pisati "pekmezasto"
    sjećam te se sa prve rasprodaje na kojoj sam bila i tvojih dugih šarenih noktiju
    sad sam te i vidjela i tvoje šarene nokte i zasuzila što se moraš sa svime time boriti i ponosna što si tako hrabra,ustrajna....žena stijena
    vibram i dalje i sigurna sam da ćeš "birati" snahe i čuvati unuke

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala MIJA

uh bilo mi je neopisivo teško to odraditi, ali dužnost mi je bila odužiti se na neki način ljudima koji su mi pomogli i ukazati na prevarante koji koriste dobre ljude koji daju sve od sebe da pomognu

pa i ne izgledam tako loše na teveju

a nokti su moja slaba strana i hvala bogu na prijateljici koja mi jednom u mjesec dva od srca uljepša moje noktiće mada su sad svi polomljeni i crni od kemoterapije ... onda ih ona zamaskira

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj, Romana, po riti buš dobila !

Znaš zakaj?

Zbog toga kaj si se išla naprezati i mučiti umjesto da se odmaraš.

Pa znaš da nama tu ne trebaš ništa dokazivati ni oduživati se !

A noktiiiiiii - ne mogu se ne primijetiti !

Nego, daj ti meni javi kad Đole ponovno stiže u ove krajeve pa da me

počastiš svojim društvom

P.S. Poziv za društvom vrijedi i za Mukicu - kaj nismo bile dobra ekipa

na prošlom koncertu ?

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

super izgledaš!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor