Stranica 23 od 39 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1925

Tema: Nisam ni sanjala da će nažalost doći i ovakav trenutak ...ZBOGOM DRAGA MARIVAL :(

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa Vidi poruku
    Propustih prilog - nisam znala da će biti...

Pliz, dajte mi neki link da pogledam!

Romana, jesam negdje napravila grešku u koracima ili me ipak stavljaš na listu za kavu

(čaj, sok...) ?

Kao i uvijek, veeeeliku pusu ti šaljem !
    Teice ... samo prelistaj stranicu prije ( 21 ) ima link ... i daj molim te obrati pažnju na nokte

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Marival, dok sam ja bila sa E. na operacijam u Njemačkoj (u jednom sređenom društvu gdje su bolesni ljudi i djeca zbrinuti sa svih strana) u kuću za roditelje su dolazili povremeno volonteri koji su obiteljima (majkama, oćevima, braći , sestrama u pratnji bolesnog djeteta) nudili besplatno šišanje i frizure. U sklopu bolnice je postojao privatni salon za masažu koji je majkama i oćevima smještenim u kući za roditelje davao ogroman popust za tretmane opuštanja i masaže.
    Dugotrajna bolest nije samo bolest tijela, i duh treba hraniti . I treba živjeti normalan , ispunjen život koliko god se može. I baš je lijepo vidjeti i čitati da imaš prijateljice koje ti žele i mogu pomoći da život izgleda normalno.
    eeeeeeee di smo mi od toga ... u našem narodu ( čast izuzecima ) je stav da čim si bolestan moraš biti nepofarban, blijed, mršav, zapušten
    u njemačkoj inače kad oboliš od karcinoma dojke ( za to znam jer je od kume sestra prošla istu moju priču ) od države dobiješ potporu ... a o odnosima pacijent - liječnik da ne govorim
    kod nas .... samo si jedan od nizu u njihovoj statistici ... i jeftinije je pokopati nego liječiti

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam pogledala prilog, ali bogme nisam uočila ni lančiće niti nokte. I neka ih imaš- pa mora te nešto veseliti. Pa iako je čovjek bolestan ima pravo uživati u nečemu. Ispada da u našoj vrloj državi možeš samo rintati i šutiti, a kad to nemožeš tko te šiša! Ma fuj!
    Kaj stvarno MORAŠ u mirovinu po sili zakona. Pa zar ne možeš ostati još na bolovanju i vratiti se na posao kad ozdraviš? Pa onda ćeš biti skroz sposobna za rad!

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma neću u mirovinu narafski ... ja vjerujem da idem raditi za tri mjeseca nakon ove runde kemo

samo sam vam to napisala da se vidi milina naših zakona :/

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj marival prvotno napisa Vidi poruku
    jesi vidjela ... Tomislav dok je pričao ... a knedla u grlu i suza u oku .... predivan je, predobar i užasno skroman ... stvarno poseban ... kao i njegova djevojka Martina - koju ja zovem šumska vila jer je doslovno takva sitna, mila, predraga ... a srce ko neboder ima

Da, baš me oborilo s nogu kad sam vidjela kako je skoro zaplakao
    inače ja nisam primijetila nakit, nokte samo zato što su se već ovdje spominjali ali ja ne bih skužila da su gelirani, bila bih mislila da si ih vjerojatno sama doma sredila

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Draga Marival,
    Pratim tvoju priču i svratim ovdje redovno…ostavim ti koju dobru želju
    Iako se ne poznajemo osobno, ali imam dojam da te poznajem…preko foruma, Rode, prijatelja…
    Preko bolesti koju sam prošla s mamom prije 3 godine...
    Preko sadašnje situacije...

Meni je smiješno što netko, bilo tko može gledati na tvoje nokte, to što si se dotjerala, što imaš lijepu frizuru…
    Meni je to prekrasno…jer si borac i ti i tvoja obitelj…

Slažem se sa svime što su cure do sad napisale …
    Urediti sebe i svoj životni prosto…u okviru svojih mogućnosti je stvar životnog stava, a ne uvijek novaca. Eto…tu su prijatelji…nešto što smo imali prije dok je život bio drukčiji, nešto dobijemo itd.

Meni je to poznata situacija…bolestan muž koji je ostao čak i bez naknade za bolovanje…jer mu je firma propala…nezavidna situacija. Znam što znači ne dati se, veseliti malim stvarima…onima koje si možeš priuštiti. Znam kako se dobro osjećaš kad iz ormara izvučeš stvar od prije koju godinu kad je sve bilo ok i koja je još uvijek lijepa, kad se obučeš, napraviš frizuru i osjećaš se na trenutak da je sve kao i prije.

Vi ste normalna, do jučer situirana i prosječna obitelj koja se našla u teškoćama…
    Zašto bi mijenjala svoje navike i potrebe…želje?
    Sutra, za koji mjesec ili godinu…mora ponovo sve biti dobro i sve to neće biti problem.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

BHany ... hvala ti od srca ... to je ono što mi treba ... a zato sam i ovdje i djelim sa vama dobro i zlo ... vi ste ovdje moja ogromna snaga ... neopisivo nešto ... makar virtualno ali vjeruj mi da je iskrenije i prisnije od mojih nekih licem u lice prijateljstva ...
    što da ti kažem kad me dvostruka kuma ne nazove ni jednom od moje operacije ... prvo vrijeme sam se ja njoj javljala
    pa sam odustala ...

a iskrenost mi je najvažnija ... jer neznam drugačije i u nevolji se vide pravi prijatelji makar i virtualni

ljubim vas sve ... a danas sam posebno sretna jer sam vidjela moje predrage " stare " RODE

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ponekad nakon tvojih postova steknem dojam da sam među ovim ostalim virtualnim

Možda dobro dođemo mi tebi, ali, bome, kad nas ovako nahvališ, i ti nama

Dižeš nam moral

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ponekad nakon tvojih postova steknem dojam da sam među ovim ostalim virtualnim

Možda dobro dođemo mi tebi, ali, bome, kad nas ovako nahvališ, i ti nama

Dižeš nam moral
    i jesi

Milina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Samo da te pozdravim i podržim, drži se i budi hrabra.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

BHany ... hvala ti od srca ... to je ono što mi treba ... a zato sam i ovdje i djelim sa vama dobro i zlo ... vi ste ovdje moja ogromna snaga ... neopisivo nešto ... makar virtualno ali vjeruj mi da je iskrenije i prisnije od mojih nekih licem u lice prijateljstva ...
    što da ti kažem kad me dvostruka kuma ne nazove ni jednom od moje operacije ... prvo vrijeme sam se ja njoj javljala
    pa sam odustala ...

a iskrenost mi je najvažnija ... jer neznam drugačije i u nevolji se vide pravi prijatelji makar i virtualni

ljubim vas sve ... a danas sam posebno sretna jer sam vidjela moje predrage " stare " RODE
    Htjela bih se osvrnuti na ovo što si napisala o stvarnim i virtualnim prijateljima jer sam primjetila da si to i ranije spomenula. Djelovalo mi je čudno, čak nemoguće, a opet, čujem od više ljudi kako se to događa - kad čovjek upadne u nevolju, dotadašnji prijatelji se ne pojavljuju.

Poznajući ove moje, njih nekoliko najbliskijih, zaista mi to djeluje nemoguće, no sjetila sam se kako je jedna moja prijateljica, kad smo jednom pričale o teškim bolestima i teškim situacijama, rekla da ona jednostavno ne može ići kod ljudi u bolnicu ili kod nekog tko je teško bolestan jer postane "glupa, tupa, nesposobna za bilo što pametno reći" pa jednostavno bježi jer se ne snalazi.

Inače je odlična pa mi je to bilo čudno, ali, eto, ljudi su takvi, ne snalaze se. Kad sam ja imala neke ozbiljne probleme u trudnoći i loše prognoze za dijete, ona me je zvala, ali sam skužila da je ženska u daleko većoj komi od mene. Kasnije, kad je sve dobro prošlo, rekla mi je da me je jedva zvala, ali bi ju to izbediralo, samo se čudila kako je to ona u bedu, a ja ne.

Kad se moja kolegica s posla i prijateljica teško razboljela, svi smo nekako pokušali priskočiti u pomoć, ali najviše psihički jer financijski tada nikako nije moguće nešto napraviti bez podrške puno većeg broja ljudi.
    Tada ni Herceptin nije išao preko osiguranja pa je i za to trebalo skupiti novce. Morala je priskočiti firma jer mi to nismo nikako uspjeli.
    Ja sam uplatila koliko sam mogla, koliko i svi drugi, kao da sam neki virtualni prijatelj, a ne stvarni jer da sam ja njoj odnijela 2000 kuna ona mi to ne bi htjela uzeti jer zna kako živim i da je nemoguće da ju ja, ili bilo tko od bliskih prijatelja, izvuče finacijski iz takve situacije kad ne možemo izvući ni sebe.
    No, ne bih zbog toga nikako podcjenjivala te "stvarne" prijatelje u korist virtualnih niti njihove dobre želje i namjere.

Samo, tada je zaista svim nama bitno ovo "šire društvo", daleko širi krug ljudi jer ih treba jako puno priskočiti ako se misli bilo što napraviti, s malim doprinosom, onolikim koliki se može, ali samo se tada skupi.
    Uski krug rodbine i prijatelja može samo sve svoje rasprodati, a šta su onda dobili?

Zato podupirem sve masovne akcije za pomoć ljudima, preko medija, ili foruma, koliko god ih bilo, što god čovjeka takne u nekom momentu, bilo koja priča ili nečija sudbina, neka reagira, malim potezom, ali neka reagira, smatram da je s nekim razlogom baš tada upalio TV ili baš taj dan pročitao neki tekst u novinama ili baš pročitao neku priču na forumu.

Priča ima puno, ali ne mora se reagirati na sve, dovoljno je bar na neke, netko drugi će pokriti ove druge.

Možda ti isti prijatelji iz RL koji, kao, ne reagiraju dovoljno dobro kad je netko bliski u potrebi, reagiraju isto na nekog virtualnog.
    Nekim ljudima je to lakše. Lakše im je slati pomoć u Afriku nego odnijeti pola ručka prvom susjedu. Ne mislim da je to ispravno, ali je jednostavno tako.

Pod ovim ne mislim opravdavati to što netko ne nazove telefonom i ne razgovara s bolesnim prijateljem ili kumom, to mi nije baš jasno, ali tko će znati što je tim ljudi u glavi. Možda stvarno misle da bi nešto trebalo vrlo konkretno pomoći, a ne može se i šta će sad samo zvati.
    Nije to uopće opravdanje, samo pokušavam dokučiti zašto je toliko lakše slati pusice i srčeka preko foruma nego otići u goste nekome koga dobro poznaješ.
    Možda uvijek misle da smetaju, možda ovo...ono...ne znam...

Možda netko tko ti ovdje daje super podršku nije sposoban to isto napraviti svojoj prijateljici face to face. Tko će znati.
    To ti govorim da ne budeš previše razočarana u te prijatelje koje spominješ iz RL, ali ni previše zanesena ovima virtualnima.
    Sve to ima svoje, lakše je pisati nego djelovati, a opet, pomoć, podrška, otkud god stigla, znam da ju čovjek cijeni.
    I mislim da ju treba cijeniti, bez takve podrške svi možemo propasti kad se nađemo u nevolji.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 01.12.2011. at 10:03

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marival, draga, tako mi je bilo drago vidjeti te jučer.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa Vidi poruku
    Marival, draga, tako mi je bilo drago vidjeti te jučer.
    također draga i bila si mi prekrasna

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nena- Jabuka .... da u mnogočemu si u pravu

ali ja sam ti tip koji prema svemu krećem - kako bi bilo meni i što bi ja učinila u takvoj i takvoj situaciji ... znaći zato kao prvo ne tučem svoju djecu jer prvo zamislim sebe da netko duplo/troduplo veći i jači stane iznad mene i tuče me ... ne silim ih jesti ono što neće ili nevole, u trgovinu kad idemo nema bacanja na pod jer nešto žele već se prije dogovorimo što ćemo kupiti - prosjenim, stavim u mislima sebe u tu situaciju i napravim kako mislim da je najbolje ( naravno ovo su ti samo primjeri da me razumiješ što bi htjela reći ) ....

isto tako je i sa sprovodima, bolestima, ljudskim nevoljama ....

ako nešto teško podnosim ( posebno sada dok sam bolesna ) lijepo objasnim da mi je problem, ako mi je nešto problem
    ali ne bježim od njih ( recimo na sprovode ne idem od kad sam oboljela ... vjerojatno time nešto sebi govorim )
    ali čujem se sa svim prijateljicama koje sam upoznala u bolnici koje su oboljele od karcinoma kao i ja ...
    ali me recimo nervira kava sa jednom mojom susjedom i to izbjegevam jer ona samo priča gdje je i što je kupila, svaki dan u novim krpicama, gradi po kući ormare po svim zidovima jer više nema gdje sa robom i cipelama ... i to sam joj iskreno rekla
    sorry ali očito su nam prioriteti i interesi u životu trenutno različiti - čemu da mučimo jedna drugu

i smatram da su mi RL prijatelji ovi ljudi ( žene, majke, kraljice ... tate ) koji su neki djelomično, a neki totalno virtualni prijatelji - poznanici .... da bi oni slali srčeka i pusice uživo

ali vrijeme je takvo da smo se svi nekako otuđili, svima je strka, zbrka, borba .... a moderne tehnologije preplavljuju nas sve više i više ... pa je jednostavnije i jeftinije poslati poruku na face ili forum ... ali bitno je da znamo da smo tu jedni za druge .... inače zamisli ja bi cijeli dan bila na kavama, šetnjama, telefonu dok bi čula i vidjela cca 10-50 ponekad i 100 prijatelja koji pogledaju ovaj moj topic ( pa dosadili bi si hahahahaha ) ..... ovako - svima, sekunda posla ... tko mi želi nešto reći , napiše, tko ne virne samo kakva je situacija i javi se nekom drugom prilikom ... ali znam da sam u mislima i molitvama mnogih i to mi je super i to mi daje dodatnu snagu ...

pusa

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    ali trebalo ih je popravljati dok nisu poispadali, kod "socijalnog" zubara, i on to može srediti kad se ide na vrijeme.
    ah, ni to nije tako..., ne treba ni to osuđivati
    ljudi se lako opuste, ne mare, nije im stalo, ili čak ne znaju što trebaju, na što imaju prava
    inače slažem se
    (i valjda kužiš što sam mislila ovim komentarom)

Marival, dečki su ti sjajni, da ne kažem, prekul
    drži se!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    ah, ni to nije tako..., ne treba ni to osuđivati
    ljudi se lako opuste, ne mare, nije im stalo, ili čak ne znaju što trebaju, na što imaju prava
    inače slažem se
    (i valjda kužiš što sam mislila ovim komentarom)

Marival, dečki su ti sjajni, da ne kažem, prekul
    drži se!
    ma znam, nema frke, to sam pisala u kontekstu što netko zamjera marival što njeguje notke. A meni su valjda zubi ono nešto što ne mogu nikako probaviti, da mi sad neki prednji fali. Valjda bih prvo kad bih dobila neku donaciju stavila taj zub, ne bih se slikala za novine ili Tv bez zuba ni pod razno. No, nebitno je to, to sam ja, pacijent, zanemarite

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Već se nekoliko puta vraćam na ovu temu, uvijek sa nekom knedlom u grlu i pitanjem kako bi se ja nosila u takvoj situaciji.
    Bojim se ni približno hrabro kao ti i zato ti se divim. Očito puno nas misli na tebe jer si nas dirnula svojom iskrenošću i toplinom...Uglavnom želim ti što brže potpuno izliječenje.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

... tko mi želi nešto reći , napiše, tko ne virne samo kakva je situacija i javi se nekom drugom prilikom ... ali znam da sam u mislima i molitvama mnogih i to mi je super i to mi daje dodatnu snagu ...

pusa
    točno tako, ja se javim svakih 4-5 stranica, a pratim stalno, ko da imaš blog (a blogove inače ne čitam) i tako..."ubacimo" te u molitve..., valjda nas ima dosta jer ti stvarno imaš snage za desetoricu ...

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

..:"ovako - svima, sekunda posla ... tko mi želi nešto reći , napiše, tko ne virne samo kakva je situacija i javi se nekom drugom prilikom ... ali znam da sam u mislima i molitvama mnogih i to mi je super i to mi daje dodatnu snagu ".......

...da...tako je.....1000%...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

i tako..."ubacimo" te u molitve...,
    da, tako i ja
    inače, moja bi M. prije kad bismo se navečer glasno molile uvijek nakon što spomenem Marival ona dodala i njezine "dehe" (dečke), a sada me preduhitri, čim počinjemo s molitvom za ove, one..., ona se nasmije i moli se za Majivaj i nedine detke

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

~~~~~~~~~1
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~2
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3
    Marival, drži se....

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    da, tako i ja
    inače, moja bi M. prije kad bismo se navečer glasno molile uvijek nakon što spomenem Marival ona dodala i njezine "dehe" (dečke), a sada me preduhitri, čim počinjemo s molitvom za ove, one..., ona se nasmije i moli se za Majivaj i nedine detke

eto što više reći, kad me SikaPika ostavila bez teksta ... M.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

točno tako, ja se javim svakih 4-5 stranica, a pratim stalno, ko da imaš blog (a blogove inače ne čitam) i tako..."ubacimo" te u molitve..., valjda nas ima dosta jer ti stvarno imaš snage za desetoricu ...

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj DavorS prvotno napisa Vidi poruku
    ..:"ovako - svima, sekunda posla ... tko mi želi nešto reći , napiše, tko ne virne samo kakva je situacija i javi se nekom drugom prilikom ... ali znam da sam u mislima i molitvama mnogih i to mi je super i to mi daje dodatnu snagu ".......

...da...tako je.....1000%...
    1000* - zauvjek

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Marival! Jesi počela piti drugu turu lijekova?

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa Vidi poruku
    Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Marival! Jesi počela piti drugu turu lijekova?
    jesam još prošli tjedan ... tri nova mjeseca treba izdržadi ... bože već je godina i pol prošla od kako sam pod terapijama :/

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da se javim
    gutam tablete .... nuspojave počele - popucana koža na tabanima pa malo teže hodam, opet fleke po licu grrr

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Imaš li za te nuspojave već neka isprobana rješenja za njihovo ublažavanje ili da se bacimo u akciju

pronalaženja ?

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala Teice - imam za sada dobila sam Zofran na Roda rasprodaji ... ma vjerojatno je organizam malo prebukiran pa su i nuspojave malo pojačane ...

sad vidim da je 10.12. .... prije točno godinu dana napisala sam vam ovdje prvi post ( bože kako je to teško bilo )
    ... ajme već je godina prošla, koliko se stvari izdogađalo ... zračenje, prekid terapije, otkrivene metastaze, promjena bolnice, nova kemoterapija ...

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad vidim da je 10.12. .... prije točno godinu dana napisala sam vam ovdje prvi post ( bože kako je to teško bilo )
    Drži se, Marival, mora biti dobro!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe! Kako je tvoja mama?

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamaineven prvotno napisa Vidi poruku
    Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe! Kako je tvoja mama?
    joj ja nisam baš nešto ... ok vjerojatno i ova južina utjeće ... pa se dosta slabo osjećam

majka je lagano na jednoj šaki, sve super samo još na wc nemože sjest ali fajterica je i ide sve bolje i bolje

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

xenia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam tek sad vidjela ovu temu, nije me baš bilo često ovdje već duže

pogledala sam prilog i isto nisam vidjela nokte al svakako želim pomoći bez obzira na nokte

jako me dirnula ova priča jer samo potvrđuje ono što uvijek govorim kako smo kao država stvarno sramotni prema onima kojima je pomoć stvarno potrebna

želim ti potpuni oporavak i da uživaš čuvajući unuke

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj xenia prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam tek sad vidjela ovu temu, nije me baš bilo često ovdje već duže

pogledala sam prilog i isto nisam vidjela nokte al svakako želim pomoći bez obzira na nokte

jako me dirnula ova priča jer samo potvrđuje ono što uvijek govorim kako smo kao država stvarno sramotni prema onima kojima je pomoć stvarno potrebna

želim ti potpuni oporavak i da uživaš čuvajući unuke

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga, u mislima si... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Milina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mislimo na tebe i u našim si molitvama.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da budeš čim bolje!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

baš ovih dana strepim i iščekujem nalaz posle operacije dojke za jednu dragu prijateljicu. i nadam se najboljem. setim te se i ovde zavirim često. drži se, draga, hrabra ženo!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    baš ovih dana strepim i iščekujem nalaz posle operacije dojke za jednu dragu prijateljicu. i nadam se najboljem. setim te se i ovde zavirim često. drži se, draga, hrabra ženo!
    Višnja šaljem tebi i njoj od srca najbolje vibre ( ako nešto vas interesira - tu sam )

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

marival ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Marival i Vishjinoj prijateljici!

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marival
    sad sam vidjela prilog...suza suzu stiže, al one super neke suze
    veliki zagrljaj ti šaljem

odličan ti je friz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke