Stranica 27 od 39 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 1925

Tema: Nisam ni sanjala da će nažalost doći i ovakav trenutak ...ZBOGOM DRAGA MARIVAL :(

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Upravo sam pomislila na tebe i eto posta. Nakon dva dana viroze osjećam se malo bolje i baš sam pomislila kako podcjenjujemo zdravlje. I što sve prolaze ozbiljno bolesni ljudi.
    Drago mi je da je kemoterapija na kraju. I moja prijateljica ovi dana završava s terapijom. Nadam se da će objema nalazi biti dobri i da vas obje sad svakim danom čeka samo dobro.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hej a daj pogledaj malo pšenične klice, kunu mi se ljudi da su nešto najzdravije i najbolje za oporavak organizma i vraćanje u balans...probaj malo prosurfat....isto se jedu klice i mlado lišće...

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drž te se

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ samo naprid!

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    hej a daj pogledaj malo pšenične klice, kunu mi se ljudi da su nešto najzdravije i najbolje za oporavak organizma i vraćanje u balans...probaj malo prosurfat....isto se jedu klice i mlado lišće...
    ima i to u dokumentima koje mi je poslao kako se doma uzgaja i konzumira - i u kojoj dozi se konzumira

još nevjerujem koji simpa čovjek - još me nazvao poslije i pitao jesam li primila mail i da pitam sve što me interesira
    i u ponoć ako treba

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ljubim te puno, puno !

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Supeeer da si naletila i na pšenične klice i na simpatičnog i dobrog čovjeka !

Sve će biti dobro - jednostavno mora biti !

Stalno sam s tobom u mislima

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

... sa upalom oba uha

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kaj ti se dogodilo s ušima?

Bakterija?

Antibiotici?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marival prvotno napisa Vidi poruku
    ... sa upalom oba uha
    Kako si danas?

Drži se!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kudri ... javi kako je mama i kako je sa terapijom onom skupom
    ej draga ! mamika je isto ko ti - zmaj kakvog nema! trenutno je moja malena kod nje - tamo sam je sotavila za vikend da se druže... ona još uza sve radi nama hranu za škrinju nevjerojatne su te mame! sutra ide na kontrolu. a šta da ti kažem, optimistični smo svi, ali živimo od dana do dana. u 11.mjesecu je imala 5. oepraciju - tumor je bio mali i površinski, drugi dan su je pustili doma, tako da operacija zbilja nije bila strašna, ali dovolno da te psihički slomi jer taman kad se ponadaš da je sve super, eto ti opet.
    razmišljam pozitivno jer drugačije ni ne može biti. mama je danas opet počela piti gljive (radila je pauzu 3 mjeseca), nemam pojma koliko pomažu jer se beštija i u periodu uzimanja pojavila, ali neznam kako bi bilo da ih ne pije, a i mama ful vjeruje u njih. sutra idemo i kod dr. konforte na biorezonancu, mama hoda i kod bioenergičara u kojeg ima užasno veliko povjerenje. užasno je važno u takvoj se bolesti osjećati optimistično i pozitivno. mamika ima uspina i padova, jako je boli čeljustna kost kod promjene vremena jer je dio kosti izrezan, teško guta, jako kašlje jer je slina gusta ( s obzirom da je žlijezda slinovnica u pitanju), ali sve u svemu - divim joj se.

počet ćemo i sa šparogama - nedavno našla članak da su jako zdrave i dobre kod tumora. a ima i članaka o sodi bikarboni (pitati ću ovih dana maminog homeopata što misli o tome) - možeš progooglati, ima članaka na netu, ali ako treba mogu ti i poslati. ne mislim da je to lijek, ali isto tako sam mišljenja da kod takvih boleština se ništa ne smije prepustiti slučaju - treba se boriti svaki dan, svaki dan jačati organizam, svaki dan usmjeriti na pobjedu!

želim ti sve najbolje i često mislim na tebe.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja danas obavila CT - nalazi u četvrtak ali napomenuo mi je doc da misli da ima još nešto na jetri, ali detalji u četvrtak
    ovo mi je bio najteži ( treći ) CT
    ... uglavnom došla gore u 10:45 dobila dvije čaše od pola litre kontrasta i uputu - to pijete 2 i pol sata i vidimo se u 13 i 15 - izašla sa tatom u park malo pričali na suncu, tata otišao onda nešto obaviti ja se vratila u čekaonicu i pila to bljakavo čudo - točno u 13:15 dolazi sestra i uvodi me unutra, sikinula ( samo grudnjak ) i legla u mašinu. Pitam što je sa kontrastom kaže mi sestra prvo da doc vidi može li bez ... narafski nije moglo - trži sestra 10 min venu na lijevoj ruci ... pika 2 puta i nenalazi prohodnu žilu ?! dolazi doktor traži i on - pika u one tanke tanane ispod dlana i buši venu + ubode kost hematom automatski buja ... okreće ruku i nalazi " neku " u nadlanici pika sa najtanjom mogućom iglom i uz upute da ako osjetim da buja ili jako boli mažem rukom da preinu sa kontrastom ... peckalo malo je, al o ... odrade oni odradim hrabro i ja ... e al čemu jednostavno ad može omplicirano - počinjem drhtati - nemogu to kontrolirati - uletava još jedan doc zaključuju slabe otkucaje srca sa aritmijom svaki četvrti otkucaj i hipogliemiju - hrane me bananom, tankaju vodom i nedaju ići pišat ... uuuuuufffff mislila sam da ću se raspuknuti ... nakon nekih pola sata dolazim napokon u normalu - zaključak ta va doca je bio da sam puna svih tih otrova od kemo i da je vjerojatno zato došlo do problema ... doma napokon u 15:30 - pojela krumpira i zelja i eto spavala do sad .. hematom se nešto smanjio ali me jako jako boli ruka
    ( inače sam 9 dan bez mesa i ne uzimam nikakve dodatne preparate (( ).

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A joooj!

Ufff, nek je i to prošlo!

Odmori se i javi nam se !

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

( inače sam 9 dan bez mesa i ne uzimam nikakve dodatne preparate (( ).
    draga Romana, ne bih se željela praviti pametna, ali
    svakako podržavam to što ne jedeš meso, ali nemoj biti ni samo na krumpiru i zelju, jedi jaču hranu, mahunarke, žitarice, sjemenje jer mislim da će ti organizam ipak previše oslabjeti ako budeš samo na povrću
    nisam vegetarijanka, ali sam nešto malo čitala o makrobiotici, taj mi se način prehrane jako sviđa, no nemam dovoljno volje, a i volim meso i ribu da bih se prebacila na taj način prehrane
    no, i oni stalno ističu da je važno organizmu dati sve
    naravno, mislim na tebe svaki dan i čestitam ti imendan sa zakašnjenjem (bila jučer neka sveta Romana )
    pusa!

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opet jedan od onih dana ... nekak sam bljak :/ imam osjećaj da mi je unutra sve zbrćkano i pošemereno i došla M nakon 10 dana .... i tak .... bljak bljak bljak :/

SikaPika - papam ja svašta , ali nisam baš u lovi pokupovati sve što bi trebala ( nažalost sve to je užasno skupo ) pa za sada ustvari jedem sve što jedu i moji inače za ručak samo izbacim meso - znači priloge, čušpajze, ribu .... kupila sam jedino proso i lan pa sa njim radim složence i popečke
    salata je najvažnija i jedem mix-eve - npr zelena salata, radić onaj crveni, potočarku, rotkvice, slanutak

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tja ... što vam reći ?!?!?!
    CT radila u utorak - nalazi u četvrtak - katastrofa - gori nego prvi u 6 mj. prije kemo ... nove izrasline najveća 5,8 cm , jetra potpuno deformirana - a npr. u prvom nalazu je bila normalne veličine ... u žući sad 2 kamenca - boli me jako ispod desnog rebra ... otrovali su me skroz na skroz
    uglavnom, izgubljena u prostoru i vremenu, ljuta, jadna ... ne vjerujem više nikome ... pred zidom ?! kamo i kako dalje ?!?!?!

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Draga Marival, kojim te riječima utješiti, a da nisu već izrečene?
    Toliko si toga dosad prošla, propatila, ne daj da sav taj trud propadne. Imaš pravo biti i tužna i ljuta i razočarana, neka danas bude takav dan, ali nemoj se obeshrabriti! Želiš život, imaš razloga za živit, mlada si i pobijedit ćeš ovo-želim ti to od sveg srca i molim za tebe.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo prilike za druženje, zabavu i pomoć:

http://www.facebook.com/#!/events/348619938516053/

HUMANITARNI KONCERT - ZA ROMANU " ... SAMO RETKI,NAĐU RETKE ... "
    o Saturday, April 14, 2012
    o 10:00pm until 4:00am
    ·
    " STROSSMAYER BAR " Strossmayerovo šetalište bb Zagreb
    ·
    ·
    HUMANITARNI KONCERT - ZA ROMANU
    " ... SAMO RETKI, NAĐU RETKE ... "
    BALAŠEVIĆ - tribute bendovi
    " KAO RANI MRAZ " & Teo De Privitellio (Rijeka) & Vladimir Jovanović ( Beograd )
    " TAJNI GAZ " ( Sarajevo )
    " NEKI NOVI KLINCI " ( Zagreb )

Voditelj i organizator eventa Teo de Privitellio

SUBOTA 14.4.2012. 22 h
    " STROSSMAYER BAR " Strossmayerovo šetalište bb Zagreb

Cijene ulaznica: 35 kn (u pretprodaji)
    40 kn (na dan koncerta)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Draga, čitamo i mislimo na tebe, možda i na Štros dođemo, ne znam šta bih ti rekla, ti se držiš što je najbolje moguće,
    ja bih isto prvo potonula, pa se digla, i opet tako, u krug...znam ljude koji su dokazali da nikad nije vrijeme za "zid", nikad, i sve su uspjeli, najteže mi se čini to sam sebi ubaciti u glavu i zadržati taj stav na dulje vrijeme, osobito kad čovjek gleda u "papire",
    oni nas najčešće obeshrabre,
    ali ti si svašta i dosad uspjela, vjerujem da se možeš dići...opet
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 06.03.2012. at 09:25

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Romana draga, znam da ti je preteško, ali molim te ne daj se! Bori se zbog svojih dječaka. Ti si uzor svima nama. Šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Marival ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne znam dal smo ovdje napisali ali ove subote je Rodina rasprodaja, i na njoj opet, nažalost već tradicionalno, skupljamo priloge za našu marival

dakle, ako imate dječje robice, cipelica, opreme, igračaka koje želite donirati za marival, donesite ih u četvrtak ili petak od 11-14 i 16-19h u pavilijon 7a zagrebačkog velesajma. Mi ćemo vaše stvari prodati na rasprodaji u subotu 10.3. i sav prihod ćemo proslijediti marival

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga moja Romana, misilimo i molimo za tebe!
    I veliki, snažni zagrljaj šaljemo!

Evo, možda te malo nasmijem.
    Sjedi moja M. sada meni u krilu i kažem joj. Mašo, znaš teta Marival, moramo se puno moliti za nju.
    Kaže ona: Ne bi ja...
    Ja: Zašto?
    Maša: Ne bi ja puno! To mi je previše! Ja sam mala!

Pusa!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja spadam u one koji misle na tebe i znam da ćeš pobijediti

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Curice moje - veliki zagrljaj VAM šaljem ... ovih danasam baš onak ... nikak

Jučer sam bila kod dr. Šamije - onkolog ( privatna poliklinika ) on je nekad radio na Institutu i uputile su me cure koje su u sličnoj borbi kao i ja da je odličan za razgovor i konzultacije ...
    Prvi puta nakon 4 godine sam sa nekim doktorom razgovarala sat vremena ... i on sam kaže - da tužno je to da morate ovo obavljati kod mene ... a to je posao vašeg, kao i svakog drugog onkologa ...
    Razgovor mi je puno pomogao - prvo me ohrabrio jer se divio mojoj snazi, izgledu i jakoj psihi - i nije vjerovao da pred njim sjedi žena u usporedbi sa nalazima koje je proučio par minuta prije
    Uglavnom dobila sam potvrdu - da je prvo pogriješio dr. Nola što nije kod prve operacije odstranio cijelu dojku i da je tadašnji patohistološki nalaz vrlo loše napisan - tj pročitan ... zatim mi je otvrdio sve moje sumnje da smo samo broj liječnicima ... ništa više od statistike ... liječnici imaju previše pacijenata, nezadovoljni uvjetima rada, plaćama, spajanjem bolnica ... itd. I sve se to lomi na nama bolesnima pre pre preeee strašno
    Sada moji papiri idu na konzilij - dr. Šamija ima u ekipi nekoliko vrhunskih kolega pa će svi zajedno dogovoriti što i kako samnom dalje ( tužno je to što su to isti doktori koji prije podne rade po našim bolnicama , a poslije podne očito postaju pametniji i puni empatije pa za dodatnu zaradu pomažu bolesnima ) ....
    Vrhunac mi je bio kada je na kraju razgovora dr. Šamija rekao ... volio bi da ostanete još 15 minuta, dolazi moj kolega dr Herceg i on je vrhunski stručnjak za UZV - ja ostala bez teksta ... to je doktor koji radi na Institutu i čula sam od puno ljudi da je stvarno super, ali kod njega se termin na Institutu dobiva tek za 6 mjeseci :/ ..... pričekala sam i obavili mi UZV
    Na jetri ima dosta morfoloških lezija ( odumrlih stanica karcinoma ) ali ima i taj jedan ogromni koji i je sad najveći problem od promjera cca 6 cm ... dok me Herceg pregledavao , Šamija komentira ... a zato vi meni tao dobro izgledate jer beštija ajmo reći spava ... znaći ipak je ova nova kemo učinila i nešto dobro ali nije ga ubila ...
    Javim se nakon ponedjeljka da čujete što su to pametne glave nakon redovnog radnog vremena dokučile ...

Hvala Apri za reklamu ... voljela bi da dođete
    to su me prošli tjedan iznenadili prijatelji mog najstarijeg princa - okupila se ekipa mladih i odlučila pomoći
    dolaze iz cijele regije ... Beograd, Sarajevo, Rijeka, Zagreb ... još sam šokirana kako su sve organizirali
    u pomoć je uskočio i moj prijatelj koji će izraditi plakate i karte, klub su dobili besplatno, Čuvarica snova donirat
    će jastućnice sa stihovima Balaševića, jedna cura koja se bori sa karcinomom kao i ja radi magnetiće pink ribbon
    bit će i nešto majica .... voljela bi da dođete

I narafski hvala svima na svemu dobrom što mi šaljete i vibrate ... vi ste moja virtualna pozitivna energija - pusa

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

draga, drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Marival

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

marival draga, vibrice do neba za tebe...

Voljela bih donirati robicu za Rodinu rasprodaju, ali sam na zalost sprijecena doci u tom terminu da donesem robicu. Ako neka cura iz zapadnog dijela grada ide u cet ili petak na Velesajam i voljna je ponijeti moju robicu neka mi se javi na pp.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Marival, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Divim se tvojoj snazi.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marival, samo da te zagrlim za podršku.

Divim se tvojoj hrabrosti i pribranosti, a tvoj sin me je totalno dirnuo sa svojom akcijom. Da sam u Zg, sigurno bih došla.

Drži se!

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~da uskoro dođu bolji i lakši dani

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Svi se molimo za tebe draga...prebrodit ćeš ti sve to.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala mojim Rodama sa rasprodaje )))

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hoću li sutra nakon 17:00 biti pametnija i dobit odgovore na pitanja ?!?!?!!??!

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Od srca ti želim da tako i bude! Samo pozitivno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Smajlich : 11.03.2012. at 18:59

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mislimo na tebe!

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

~~~~~~~~ za sutra!

Osoblje foruma spajalica avatar