Volim da mislim da si dobro i da se smeješ svaki dan![]()
Volim da mislim da si dobro i da se smeješ svaki dan![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, javi nam se da te čujemo ako možeš!
devojke, šta je sa romanom, kako je? tražila sam je i preko fb, poželela sam da je tamo dodam za prijatelja, ali njen profil kao da je nestao, uopšte ne mogu da ga pronađem. da li vi uspevate?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
daj marival javi se.
na fejsu je aktivna, igra igrice
neka malo odmori i od nas i od naših vibri![]()
super nek se zena opusti slazem se![]()
drage mojeeeeeeee OPROSTITE, OPROSTITE IZ DUBINE DUŠE OPROSTITE MI
Toliko stvari mi se izdogađalo zadnjih dana i tjedana da sam luda luda ...
ovrhe, naganjanje sa kućom koja za moju firmu radi plaće ... pa su mi isključili telefon, internet i tv
pa dok sam to sve posložila .... navažanje po treninzima i utakmicama .... aaaaa baš sam umorna
od svega ... najveća želja mi je da se bar malo mogu baviti samo sobom a ne svim ostalim sranjima
oko mene ....
inače ... pisala sam ovdje neki dan i neznam zašto nema posta - valjda sam krivo
kliknula - pregled posta umjesto pošalji odgovor ( što mi se dešavalo već sam kaj sam prije skužila)
inače ... bila sam koma 5-6 dana prije PET-CT-a strah nemoguć, čak sam nedjelju prije dobila temperaturu od straha ...
ovako me nije strah bilo nikad do sada ... ali ajde to je sad iza mene
obavila 27.3. i nalaz dobila 29.3. ... uglavnom ispada da su metastaze na jetri sve veće i veće
sada je promjer cijele "nakupine" 12 cm ... tu je više manjih lezija koje se lagano spajaju u jednu veliku
zahvaćen je Vll i Vlll segment jetre ... izražena su još na dva mjesta po dvije limfe negdje kod želuca
i od jetre prema izlaznoj aorti ... uz to sumnjivi su im jajnici jer oba imaju ciste, ali još nisu sigurni da li su benigne ili maligne ( to će ginekolog morat odrediti )
mozak čist, bubrezi ok, slezena ok, gušterača ok - kosti čiste osim jedne hernije na jednom disku u donjem dijelu kralježnice
e zatim nakon primljenog nalaza trebalo mi je dan dva da se malo posložim sama sa sobom + krenula sam na psihološku pomoć ( jer ovo me stvarno dotuklo )
odlučila sam posjetiti bar 3 onkologa i vidjeti ko šta misli
prvog, tj. prvu sam odradila - dr Podolski ... zaključak - žena mi je maltene rekla da si idem odabrat
lijes i vijenac i da čekam krajužas, krava glupa joooj da ste me vidjele u utorak nakon razgovora s njom - mislila sam joj u frizuru skočit .... uglavnom ona zaključuje da je bolest neizlječiva , da operacija ni u kom slučaju ne dolazi u obzir - jedino kemoterapija ( opet ) pa dok ide ide .... prvo sam plakala pa na kraju pobjesnila ... i pomislila si ma nebuš mene zahebavala ... najviše me smeta što žena razmišlja
ono kak bi rekla - po statistici .... nema stav svaki organizam je drugačiji i svaki karcinom je drugačiji ...
uglavnom - trebao mi je dan da si ju izbrišem iz memorije ....
po slijedeće mišljenje idem 16.4. - kod dr Šamije koji me i poslao na PET-CT i koji je između ostalog pristupio individualno mom karcinomu i koji je i prije PEt-CT-a smatrao da bi išla operacija
sada sam u isčekivanju dolaska mužića koji slijeće 12.4. i sve će mislim onda biti bar 4 tjedna lakše
ljubim vas sve ... na faceu me nađete pod Romana Marival Dubajić ili mi se javite u inbox pa se ja javim vama
i nadam se da se vidimo na koncertu![]()
oooo, mila, baš si me zabrinula! drago mi je da si se javila i da si sve nelepe vesti složila u svojoj mudroj glavici i da teraš dalje...hrabro i dostojanstveno, kao i uvek.
zaista sam te tražila na fejsu, ali pod dragim mi imenom mi ne daje ni jedan rezultat pretrage. nemam pojma zašto. probaću preko aprinog spiska prijatelja, a ako ne uspem, javiću se ovde u inbox, a ti me prihvati tamo.
drži se i čuvaj, mislim na tebe!
marival ja se divim tvojoj snazi i tome kako pišeš kao da pišeš o susjedi. Čuvaj se i loše vibre što dalje.....![]()
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
divim se tvojoj hrabrosti, i iz sveg srca vibram da ozdravis![]()
Svim MOJIM RODAMA I njihovim najmilijima želim Sretan i blagoslovljen Uskrs !!!
Neka radost Isusovog uskrsnuća obasjava svaki vaš dan ♥
draga Marival, sretan Uskrs tebi i tvojima![]()
Sretan Uskrs tebi i tvojima.
Milion ~~~~~~~~~~~~~~ da ozdravis hrabrice nasa.
Hvala i tebi i tvojima također
Obilje Božjeg blagoslova i neka se Gospodin po tebi proslavi!
Marival, draga!
Sretan Uskrs i tebi! Želim ti sve najbolje na svijetu, ti snažna ženo!![]()
Koja si ti luda baba, trebao ti je čak jedan dan da ju izbrišeš!Valjda imam morbidni smisao za humor, ali ti si mene baš nasmijala s tim uskakanjem u frizuru i svojim stavom - ne buš ti mene, samo ti gledaj papire, ali nemaš ti pojma ko sam ja!
Ja da ću nešto sjediti i čekati, taman posla!...
Genijalna si, romana, i prije, i sada, uopće nemam riječi za opisati koji si ti spoj realnosti i krajnje odlučnosti u isto vrijeme, što je toliko teško naći i izvući iz ljudi, ne znam uopće gdje ti to sve stanuje. Mislim da više ti nas ovdje inspiriraš nego što mi uspijemo tebi pomoći s par vibrica i rečenica podrške. Moj duboki naklon, draga, još jednom![]()
sve najbolje i tebi i tvojima, draga marival!
i potpis na nenu-jabuku. neverovatna si, zaista!
Marival, svaki put me oduševiš svojom hrabrošću!!!![]()
MarIvaL, srdacan pozdrav s Kvarnera i sve sve sve sve najbolje, budi hrabra i strpljiva.....
mužić sletio jučer ... nekako se sve čini da će bar ovaj kratki period dok je tu nekako biti lakše - mada nas čeka 100 stvari za obaviti :/
danas idem vaditi markere, a u ponedjeljak kod dr. Šamije - javim što je on rekao
veselim se što ću neke od VAS sutra vidjeti ... javite mi se jer se ja bojim da ću biti izgubljena u prostoru i vremenu prepuna emocija ( jer vidim da me to već dan dva puca )
Ej, di si?
Danas sam već par puta navratila ovdje ali ni riječi o koncertu,
ma ustvari, ništa nisi pisala...
Jel to znači da se trebam ići informirati na Facebook?
Jer da koncert prođe bez slovca ovdje...baš mi je čudno!
E, da i dr.Šamija - naravno!
Čeeeeekaaam!
Posljednje uređivanje od Teica : 18.04.2012. at 00:15
http://www.youtube.com/watch?v=DoUl7...C28D74D63956A5
Probaj pogledati ovaj film ako nađeš malo vremena, radi se o Gersonovoj terapiji koja navodno pomaže kod liječenja raka. Službena medicina je naravno ne priznaje, ali mislim da vrijedi probati
Marival puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uzivaj sa muzicem! Tvoja hrabrost mora i biti ce sigurno nagradena!
Kao prvo veliko hvala svim mojim rodama koje su došle na koncert - stvarno ste carice !!!
Nije mi do ničega cure moje drage ... bolovi su zadnjih dana bili užas, noćas došla hitna i šibnuli mi dvije inekcije - upalila se jetrena maramica ( opna oko jetre ) + žuć ... u ponedjeljak sam obavila Šamiju - zaključak - ništa od operacije previše metastaza ima na više mjesta - peporuka kemoterapija ... u utorak sam bila na Rebru kod Vrbaneca - potvrdio isto - jučer vadila krv, danas muž odnio papire na Rebro u ponedjeljak je bolničko povjerenstvo i negdje iza prvog svibnja kećem sa novom kemoterapijom ( kojom još neznam ) ali onom općenitom ... ponovo totalna depilacija + jul briner frizura .... i sve one ljigave popratne pojave .... ne javljam se jer mi nije do ničega i nisam još sve sebi posložila u glavi ... uglavnom sam u krevetu spavam - a posebno danas pošto je hitna bila oko 3 i tek sam nakon toga uspjela zaspati i spavala do maloprije
puse svima
drži se, mila, možeš ti to.
puno poljubaca iz ravne panonske nizije.
čuvaj se, draga marival![]()
odmori se, udahni... pa opet koliko treba
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka sve bude u redu-što prije!
uz tebe smo i dalje ovdje, u mislima i molitvama
ustraj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Drži se! Pobijedit ćeš ti to! Vjerujemo u tvoju snagu jer si stvarno neviđena žena!
Drzi se, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Draga Marival, pogledaj ovaj link
http://www.varumin.com.mk/index_mk.html
mozda ce ti ovaj lek pomoci..
zelim ti brzi oporavak...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Draga Marival!
Neki sam dan dobila mail na temu još jednog lijeka za rak, a onda sam se sjetila i da mi je šogorica poklonila jedan molitvenik u kojem se isti taj spominje. radi se o domaćem lijeku od kaktusa (točnije, isključivo od medicinske aloje), a koji se može napraviti doma ili kupiti kod časnih sestara Predragocjene Krvi Isusove u Zagrebu (tel. 01 / 483 42 84).
A recept je:
1) 30 dkg svježeg kaktusa (medicinska aloja) - biljku prije upotrebe 5 dana ne zalijevati
2) 7 dl garantirano čistog crnog vina
3) 80 g cikorije (Franck)
4) 60 dkg proljetnog cvjetnog meda (sa saćem) (ili 1 kg)
5) 5 dl čistog alkohola (ili garantirano domaće čiste loze)
6) 3 kruške ili rotkve
Kaktuse i kruške/rotkve potrebno je samljeti i onda imiješati s ostalim sastojcima te staviti u tamnu bocu na hladno i tamno mjesto.
Dobro zatvoriti i nakon 5 dana početi upotrebljavati na sljedeći način:
Prvih 5 dana uzimati tri puta dnevno dva sata prije jela po jednu kavenu žličicum, a nakon toga tri puta dnevno jedan sat prije jela po jednu jušnu žlicu.
Vrijeme liječenja je 3 tjedna.
Uz to još idu i optimizam (za koji ti i dalje želim da ga održiš, bez obzira na sve - jer si divna žena) i vjera!
Draga Mar, neviđena snaga je u tebi!
Drži se! Bori se svim silom! A mi ćemo iz drugog plana vibrrrrrrrati najsnažnije!
drži se, draga![]()
šaljem tone ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~