drage mojeeeeeeee OPROSTITE, OPROSTITE IZ DUBINE DUŠE OPROSTITE MI

Toliko stvari mi se izdogađalo zadnjih dana i tjedana da sam luda luda ...
ovrhe, naganjanje sa kućom koja za moju firmu radi plaće ... pa su mi isključili telefon, internet i tv
pa dok sam to sve posložila .... navažanje po treninzima i utakmicama .... aaaaa baš sam umorna
od svega ... najveća želja mi je da se bar malo mogu baviti samo sobom a ne svim ostalim sranjima
oko mene ....

inače ... pisala sam ovdje neki dan i neznam zašto nema posta - valjda sam krivo
kliknula - pregled posta umjesto pošalji odgovor ( što mi se dešavalo već sam kaj sam prije skužila )

inače ... bila sam koma 5-6 dana prije PET-CT-a strah nemoguć, čak sam nedjelju prije dobila temperaturu od straha ...
ovako me nije strah bilo nikad do sada ... ali ajde to je sad iza mene
obavila 27.3. i nalaz dobila 29.3. ... uglavnom ispada da su metastaze na jetri sve veće i veće
sada je promjer cijele "nakupine" 12 cm ... tu je više manjih lezija koje se lagano spajaju u jednu veliku
zahvaćen je Vll i Vlll segment jetre ... izražena su još na dva mjesta po dvije limfe negdje kod želuca
i od jetre prema izlaznoj aorti ... uz to sumnjivi su im jajnici jer oba imaju ciste, ali još nisu sigurni da li su benigne ili maligne ( to će ginekolog morat odrediti )
mozak čist, bubrezi ok, slezena ok, gušterača ok - kosti čiste osim jedne hernije na jednom disku u donjem dijelu kralježnice

e zatim nakon primljenog nalaza trebalo mi je dan dva da se malo posložim sama sa sobom + krenula sam na psihološku pomoć ( jer ovo me stvarno dotuklo )
odlučila sam posjetiti bar 3 onkologa i vidjeti ko šta misli
prvog, tj. prvu sam odradila - dr Podolski ... zaključak - žena mi je maltene rekla da si idem odabrat
lijes i vijenac i da čekam kraj užas, krava glupa joooj da ste me vidjele u utorak nakon razgovora s njom - mislila sam joj u frizuru skočit .... uglavnom ona zaključuje da je bolest neizlječiva , da operacija ni u kom slučaju ne dolazi u obzir - jedino kemoterapija ( opet ) pa dok ide ide .... prvo sam plakala pa na kraju pobjesnila ... i pomislila si ma nebuš mene zahebavala ... najviše me smeta što žena razmišlja
ono kak bi rekla - po statistici .... nema stav svaki organizam je drugačiji i svaki karcinom je drugačiji ...
uglavnom - trebao mi je dan da si ju izbrišem iz memorije ....
po slijedeće mišljenje idem 16.4. - kod dr Šamije koji me i poslao na PET-CT i koji je između ostalog pristupio individualno mom karcinomu i koji je i prije PEt-CT-a smatrao da bi išla operacija

sada sam u isčekivanju dolaska mužića koji slijeće 12.4. i sve će mislim onda biti bar 4 tjedna lakše

ljubim vas sve ... na faceu me nađete pod Romana Marival Dubajić ili mi se javite u inbox pa se ja javim vama
i nadam se da se vidimo na koncertu