~~~~~~~~~~~~
čuvaj se marival
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno, Marival!
~~~~~~~~~~~~
kuc kuc evo i mene malo ... najgore je prošlo ... trenutno 6. boca teče od 7 i jedino me valunzi peru
jučer ujutro sam bila preslaba da bi primila bilo što, sumnjali su u vodu u plućim pa sam prošla rengen i scintegrafiju pluća - nalaz hvala Bogu bio ok ... kako niam danima jela i kako su me bolovi rasturari zadnji čas sam došla - ukupno su vadili krv 5 puta i čekali da se krvna slika popravi ... jutros sam čak i jela i sve je nekako krenulo na bolje ... iza ručka su krenuli sa kemoterapijom i evo još curi - nakon ove ide boca infuzije jer sam požutila jutros pa je doktorica rekla da ako ne krenemo sa kemom ... a ja nastavim žutiti da nebu dobro :/ ... eto žutilo lagano prolazi i ostajem tu do ponedjeljka - sutra je dan za infuzije pa u pon razgovor sa docom i doma
ti si stijena
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
uh uh uh![]()
ženo, ti si, ma nemam riječi!
toliko snage...
da ti kažem, stisni zube, onda se nećeš moći smijati, a meni se čini da tebe ona neka, neobjašnjiva životna radost vodi dalje
samo ti ajde dalje, dalek ti bio put!
grlim te!
![]()
vesele me ovi koračići u dobrom smjeru
ma kako se čine malenima, vjerujem kako ti puno znače
a bome i nama![]()
Bravo Ženska!!!Kad sve prođe,ja ti plaćam prvu manikuru!!!
Onaj babac iz moje priče koja je prošla istu muku kao i ti sa stilom(marama,kostimić...) je neki dan pobrala 3 auta na parkingu sa svojim crvenim jugićem,al prije nego što je izašla da vidi koliko je sranje napravila je popravila "štift" u retrovizor.Zaboravila sam napomenuti špic grudnjak (ko madonna iz 80-tih) da upotpuni dojam.
Ajde otkvitaj te boce,cjevčice i tabletice kako samo ti to znaš!Pusa najhrabrija !!!!!
Pusa velika!
Posljednje uređivanje od Teica : 14.05.2012. at 03:10
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve korake do punog ozdravljenja!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, kako si?
Marival, mislimo na tebe! ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Marival ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
mislim na tebe
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, javi nam se ako možeš, da te malo čujemo!
Mislimo na tebe i čekamo da nam se javiš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislimo na tebe![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
danas joj je rođendan, nadam se da uživa
sretno, babac![]()