Drago mi je da ste uživali i da si izgurala vikend! Novinari? Nadam se da dolaze po dobru![]()
Drži se, draga!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jesam dobro shvatila: bit ćeš u petak u 24 sata?
uff baš me neka tuga uhvatila(((( mama sutra ide na operaciju kuka - neznam, nemogu suspregnuti suze
opet trebam naći snage, a nekako nemogu baš sam((((( - zašto sve negativno ide na nas
fali mi mužić .... uffff
... jedan od onih dana kad ti baš neide(((((
Ma mami će operacija samo pomoći i biti će super poslije nje, nemoj biti tužna. Evo još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i mamici!
Posljednje uređivanje od mamaineven : 06.10.2011. at 11:09
Nemoj se sekirati zbog mame, nije dobro za tvoje zdravlje. Bit će ona dobro, imat će kvalitetniji život. Tako to shvati.
Pročitala i vidjela, sad mogu spojiti riječi i sliku
Sretno mami, javi kako je prošlo!
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i mami!
Marival pročitala sam tvoju priču u komadu. Jako mi je žao što te sve snašlo u životu pa tako i ova grozna bolest. Šaljem ti puno vibrica da se boriš kao i do sada. Onaj gore sve to gleda i sve se događa sa razlogom bilo loše ili dobro........... i meni čim sjedne plaća uplatit ću na tvoj rn.
![]()
simpa je članak ispao ... ivanu sam se smijala jer je provalio " kaj oni to niš ne retuširaju, daj mi pogle podočnjake"
majku sam odfurala u bolnicu ( uffff ) slatkica moja - mislila sam da će ju pustiti doma pošto je vikend + praznik ... ali nisu , morala je ostati gore ... već nam fali ... joj daj bože snage da to sve izguramo
ovdje neznam stavljat slike ... pa ako neko još želi povezati sliku i moje riječi ima na mom FB
Ako te mogu utješit tijekom svoje rehabilitacije u toplicama upoznala sam puno bakica koje su operirale koljena i kukuve.
Neke sretnem i danas i odlično su "ka nove".
Sretno!
hvala ti ... i ja se nadam da će moja majka bit ko nova ... samo da ovo vrijeme isčekivanja prođe - operacija je u utorak namam snage biti gore u bolnici dok je na stolu ... a ona je bila kad sam ja operirana ... i onda ona za mene kaže da sam hrabra i hvali se samnom po bolnici ... a ja nemam snage biti gore u utorak uff
nemate iste polazne točke, ne opterećuj se time![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i mami za sutra!
hvala od
tebat će nam
ja šmrkava, kašljava, sa wc nuspojavama, u krevetu drugi dan
nisam ni mogla u bolnicu ovakva
mamu danas pripremili za operaciju
ide sutra, jedino nezna jel prva ili druga na redu
ja koma ...
dečki moji su sunčeka , prave kućne pomoćnice su postali ( ljubavi mamine )
odbili mi dječji doplatak jer sam "puno" zaradila 2009 ... kakve veze ima 2009 sa 2010 i sad 2011
sad još i to moram kopat grrr - zanimljivo - referentica je sama tražila od porezne uprave moju poreznu karticu iz 2009 ?!
te financije će me dotuć
hugić svima![]()
Svi držimo fige tvojoj mami - to znaš, jel tak?
Dečki su ti zbilja zlatni, a referentici- kopačici ćeš uputiti: "Grrrr!"
Nije ona tebi ni do koljena, kaj ti je, i ne: neće te niti financije niti išta drugo
dotući!
Pusa veeeeelika!
Ma nije normalna, pa za dječji se gleda prethodna godina. Ti si jača od svega i zato se ne živciraj! ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nadam se da je mama već došla u sobu nakon operacije!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja majka danas operirana, nije mogla primit epiduralnu jer je iskrivljena kralježnica pa je dobila totalnu anestetiju, malo je bilo problema zbog tlaka ali doc kaže da je sad sve pod kontrolom ... normalno se probudila i sad uglavnom spava
idem sutra ju vidjeti makar samo s vrata
današnji dan sam sam cmoljila - užas kako su mi živci ko končići ....
za vtebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za mamu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sve će biti dobro, sigurna sam![]()
držite se žene![]()
ovo je od neki dan .... iz 24 sata - pa tko želi vidjeti me ( nemojte se prestrašiti izgledam grozno izobličena od kemo)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...21015971_n.jpg
Posljednje uređivanje od †marival : 11.10.2011. at 22:14
ma genijalni ste, genijalni, ajde, ja sam izobličena od obične alergije, a di je kemoterapija od toga...
hvala ti što si ovo stavila, ja nisam čitala 24 sata, baš mi vas je drago vidjeti![]()
O miš mali, slatki! Dobri dečki tvoji!
Nadam se da je majčica dobro, a i da si ti bolje.
Mislimo na tebe! Puse!
Posljednje uređivanje od sirius : 12.10.2011. at 07:27
Ako se može biti prehrabar, onda si to TI!
Tvojoj mami želim da joj što prije bude bolje i da ide kući, a tebi...treba li govoriti?![]()
Puno tebi i mamici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Super da si stavila članak jer ne kupujem novine, i bravo za hrabrost!
ošišaj se na onu dužinu koju si imala za Božić, ono je genijalno!![]()
Pratim tvoju priču i stvarno si posebna i jako hrabra žena i majka!!! Puno sreće tebi i mami!!! Mislim na tebe i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
majka izašla sa intenzivne i na odjelu je idem sad gore ... joj jedva čekam izljubiti ju
hvala svima što mislite na nas - haaaaaaaaaaaagić