Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Blizanci i željezo... do kad?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure meni nikad ni jedan pedijatar nije rekao da mojima treba zeljezo. Sad sam se zabrinula. Malen ami slabo jede okon 300 do 400 ml ad u 24 h a citala sam da je jedna od simptoma anemije slab apetit. pedici kada sam rekla da mi slabo jede rekla da je ona ok da joj je boja ok i da napreduje i izgleda zadovoljno. Sta sad da radim? maleni jede oko 800ml u 24h
    ovo je naš najveci problem.Frane je mjesecima jeo jedva 400ml,ludila sam jer je N jeo duplo i bila sam strašno jadna.Nije imalo veze sa željezom niti ikakvim zdravstvenim stanjem,jednostavno njemu je to bilo dovoljno.Teško je kad jedan super jede a drugi ne ,ali nema smisla šizit zbog toga kao što sam ja ako je sve ok.Nije ni sada puno bolje,ima dana kada navučemo i 700 ali više je onih 500-600.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala vam curke, malo ste mi razgalile. Ja po cijeli Boziji dan idem s flasicom i guram joj na silu u usta ne bili nesto pojela. Nekada je znala i ona oko 500 pojesti medjutim sada je to mnogo manje. vadili smo joj krv iz male vene kada joj je bilo mjesec dana
    (rodjena je s Chordom aberans) pedica koja je ujedno i direktor klinike napisala je na nalazu da je ok krvna slika, mada smo ja i mm vidjeli da je sve na granici. Kada nadjem taj nalaz napisat cu rezultate pa da mi kazete vase misljenje. Uskoro idemo na vakcinu i trazit cu da im urade krvnu sliku.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala vam curke, malo ste mi razgalile. Ja po cijeli Boziji dan idem s flasicom i guram joj na silu u usta ne bili nesto pojela. Nekada je znala i ona oko 500 pojesti medjutim sada je to mnogo manje. vadili smo joj krv iz male vene kada joj je bilo mjesec dana
    (rodjena je s Chordom aberans) pedica koja je ujedno i direktor klinike napisala je na nalazu da je ok krvna slika, mada smo ja i mm vidjeli da je sve na granici. Kada nadjem taj nalaz napisat cu rezultate pa da mi kazete vase misljenje. Uskoro idemo na vakcinu i trazit cu da im urade krvnu sliku.

nasla sam nalaz. Hdmoglobin joj je s mjesec dana bio 119, a eritrociti 3,8

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja po cijeli Boziji dan idem s flasicom i guram joj na silu u usta ne bili nesto pojela.
    to mi je predobro poznato,tako mi je i pedica rekla da nema druge nego stalno nudit.Svaki put kada sam mu pravila obrok bilo mi je muka jer sam znala što me čeka,krene super i stane na 30 pa guraj barem do 70.To su samo faze,proci ce.
    Ne kužim se u nalaze

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj bony prvotno napisa Vidi poruku
    to mi je predobro poznato,tako mi je i pedica rekla da nema druge nego stalno nudit.Svaki put kada sam mu pravila obrok bilo mi je muka jer sam znala što me čeka,krene super i stane na 30 pa guraj barem do 70.To su samo faze,proci ce.
    Ne kužim se u nalaze
    Tacno tako, ide do 30 i onda muka ziva. Evo danas je kakila nakon 9 dana i malo je vise pojela. Tj do ovog momenta 280ml ukupno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •