Već neko vrijeme MM i ja si za svaku priliku poklanjamo knjige. I to dogovorno naručimo preko neta. Dakle, nema smišljanja, diskretnog ispitivanja što želi, traženja po trgovinama, zamotavanja na skrivećki...
Osim toga, MM je po tom pitanju strašno skroman. Njemu ništa ne treba. Odjeća mu ništa ne znači, kozmetika isto... Istina, sretan bi bio da mu kupim Vox pojačalo (možda kad dobijem na lotu) ili neke fore za gitaru...
Ma, kad bolje razmislim, stvar je samo u vremenu. Znam da bi ga iznenadila i najmanja sitnica, pa makar neka fora trzalica, no ja trenutno jednostavno nemam vremena za obilazak po gradu. Tada bih morala organizirati čuvanje djeteta ili nju vucarati sa sobom, a onda bih mu morala i reći kuda idem...
S druge strane, on nikada nije bio tip od kupovanja poklona. Ono, da mi kupi parfem ili gaće ili cvijet... Istina, tu sam i ja puno kriva jer kad smo bili mlađi, okorjela punkerica i ludi hipi, takve su nam stvari bile sprdnja. Sad sam se pomalo promijenila i voljela bih da me iznenadi s takvom stvari. Ma, i bi on kada bih mu dala do znanja. Ali onda bi opet bio na sto muka, cvjetni ili voćni. A i ja lupetam, nemam pojma o parfemima, čini se da je bolje da se držimo knjiga.
Sve u svemu, da vas potpuno ne razočaram, smislila sam još jedan mali poklončić pored knjige kojega ću sama izraditi. Odnosno, nadam se da ću znati i stići - planiram izvesti bookmarker s likom Johna Lennona. No, zanimalo me kako je kod vas.
Iznenađujete li svoje muževe, žene, roditelje, svkere, svekrve, bake... o djeci da i ne govorim ili se već zna tko će što kome (meni je sveki kupila papuče i već ih dala, ja njoj maskaru koju je naručila, ali sam kupila i narukvicu za koju ne zna... sveki je težak kao i MM).