-
Evo, nekoliko dana nakon Božića i NG mm i ja smo konačno obavili pravo božićno darivanje. Pod borom je bila krema za lice za ~20 kn i boca pića za ~40 kn (sve iz Lidla), a jučer smo otišli u Planiku i za božićnicu kupili četiri para cipela u pol cijene. TO je pravi poklon!
(Možda sam offt. i možda je to trebalo napisati na temu o sniženjima, ali mi smo takvi oboje i to nam odgovara. Netko bi možda bio razočaran apsolutnim nedostatkom iznenađenja, ali mi obično u kupovinu poklona idemo zajedno.)
Djeca su pod bor dobila što su poželjeli (mobitele, nove, prve koji prije nisu bili nečije tuđe vlasništvo) ali to je bilo pod bakinim borom. Dugo je to planirala, valjda još od ljeta. Veseli je od svoje skromne penzije priuštiti djeci veselje, ali uredno se s nama konzultirala - sve smo ranije dogovorili, postavili financijski limit, mm je obavio potragu po gradu i nabavku dosta unaprijed, a djeca su se stvarno iznenadila kad su našli pod borom poznate vrećice... Kaže mm da se mlađi sin sav tresao od uzbuđenja kad je ugledao što je pod borom.
za baku!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma