Ares prvotno napisa
Mislim u svakom slučaju da bi trebala se konzultirati i s lječnicom koja ti propisuje te ljekove i s ginekologom s obzirom da planiraš trudnoću, pa vidjeti što se da napraviti.
Ja nemam problem s nesanicom, tu nažalost ti nemogu pomoći, ali imala sam problem s napadajima panike zbog kojih sam uzimala Seroxat i Diazepam, uglavnom ljekovi su mi bili zadnja opcija, ali eto došlo sam do stupnja da nisam mogla više normalno živjeti.
Psihijatrica mi zabranila trudnoću, tako sam izgubila nešto više od tri godine. No kako mi je želja za djetetom bila sve jača, odlučila sam prestati prije nešto više od godinu dana, i odmah slijedećem ciklusu ostala sam trudna, no trudnoća nije dobro završila, srčeko je prestalo kucati u 11 tj., mm je bio mišljenja da je to zbog ljekova i da smo prebrzo išli na bebu, ja baš ne vjerujem u to.
Danas sam ponovno trudna, i nadam se najboljemu. Do ove trudnoće kolko god mi je bilo teško, ali nisam se vratila na antidepresive, ponekad bi uzela samo diazepam, od trenutka saznanja da sam trudna nisam ni to.
Kod mene je uspijela prevladati ta želja za djetetom nad napadajima, nisam ih imala od prestanka uzimanja lijekova, ali sam mnogo puta imala osjećaj da sam na granici.