Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pričam, ne pričam

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno pričam, ne pričam

Moja ljubav od osam i po meseci u poslednje vreme ćuti, brbljivica od početka svoje govorničke karijere ima fazu "pričam" pa fazu"ne pričam", i sve to bi meni bilo normalno ali njene faze traju i po desetak dana i više, trenutno i već petnaestak dana od bogatog repertoara ostalo samo a i u, povremeno da i to je to? Šta kažu vaši govornici a šta vi mislite?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Osam i pol mjeseci!? Samo neka ona priče ili ne priča, što god želi. Imate još dosta vremena do pravog pričanja. Potraži malo u razvoju djeteta o pričanju, ali po mojoj djeci to je prerano za išta više od gugutanja.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne "prica" jer sad vjerovatno razvija nesto drugo. Mozda dizanje na noge ili tako nesto. Kad to svlada vratit ce se ne pricanje. Ne brini, sve ti je to normalno.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne "prica" jer sad vjerovatno razvija nesto drugo. Mozda dizanje na noge ili tako nesto. Kad to svlada vratit ce se ne pricanje. Ne brini, sve ti je to normalno.
    Slažem se. M.je s godinu dana prestao pričati na nekoliko tjedana-aktivno je ovladavao nekim novim motoričkim vještinama. Nakon toga smo imali govorni boom.

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj spring prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se. M.je s godinu dana prestao pričati na nekoliko tjedana-aktivno je ovladavao nekim novim motoričkim vještinama. Nakon toga smo imali govorni boom.
    isti slučaj kod nas , već sam se bila zabrinula da je to možda od udarca glavom u parket .. pa je zbog toga prestao .. mamamko , baba , dada ... ma svašta ... gugutao ... odjednom je sve prestalo .. samo je prdio jezikom i aaaaaaaaaaaaaaa , uuuuuuuuuu i ništa više .. sad neki dan mamamamamamamamama , bez prestanka ... sad dva dana samo cmokće usnicama u međuvremenu je propuzio u roku od dva dana .. ma čudni su ti mališani

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Baš tako i moja curka......melje, pa par dana ništa, onda skužim nekaj novo, npr. sad maše pa-pa ručicom....onda je opet na ma-ma-mama---mislim da je to sve normala....kako cure kažu kad usvaja nešto novo, ono staro stavi malo na čekanje!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •