Hvala ti bonizg do neba, plašila sam se da ću doživeti osudu od majki sa foruma poput;zašto tražiš problem ako ga nema...Neko će možda pomisliti da sam neobrazovana, glupa, prosta..., svega toga sam svesna...Kako je počelo?...čitala sam neku knjigu o bebama i naišla na rečenicu da se bebe sa d.s. razvijaju normalno do 6-og meseca...i onda BUM u glavi, beba je tada imala oko 10-ak dana, pogledam u bebu vidim te kose okice i pomislim-to je to a onda se razvijalo, razvijalo, razvijalo i ne znam kad i kako je dobilo neslućeno velike razmere...evo i sad dok pišem plačem...sa suprugom se oko toga prepirem često, starijeg dečaka od 2.5 godine zapostavljam a bila sam (bar kažu) najnežnija majka na svetu. Sramota me je da ponovo pitam nekog od doktora, sramota me je što pišem ovo, ne spavam, jedem samo zato što dojim bekana. Skoro ništa ne znam o svojoj bebi jer samo pratim da li je on o.k....Hvala vam unapred na svakom odgovoru i još jednom sory ako neko misli da je ovo neozbiljno ili neukusno. Pozdrav.