Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Pomoć!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

[QUOTE=Beti3;1766683]Kad je moja susjeda rodila dijete sa Down sindromom odmah se to vidjelo. Nije stvar samo u kosim očima, ima i drugih simptoma koje će pedijatar odmah prepoznati, ne moraš brinuti radi toga. Neću ti napisati da ne gledaš i to, ali vjeruj mi, puno je stvari i svaki pedijatar će znati.

Ali, pođi opet doktoru, i ti i beba, i točno mu kaži što te muči. Uopće nije važno što će misliti o tebi. Ti MORAŠ biti sigurna da ti je dijete u redu i to što prije, jer ovako nije dobro ni za koga u tvojoj obitelji. Ako nije siguran po izgledu ( što je gotovo nemoguće) napravit će ( iz krvi) analizu bebinih kromosoma i bit ćeš 100% sigurna.[

Neverovatno si nesebična, hvala ti i svu sreću ti želim...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Beti3, da li je tvoje mišljenje da bi dr. mogao da proceni za 15-ak minuta?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ciklorimer prvotno napisa Vidi poruku
    Beti3, da li je tvoje mišljenje da bi dr. mogao da proceni za 15-ak minuta?
    Pedijatri u bolnici postavljaju sumnju i u manje nego 15 minuta, ali ako postoji sumnja tada postoje i metode kojima se to potvrđuje.
    Osobno mislim da je teško da su svi pedijatri i fizijatri koji rade sa djetetom propustili takvu ozbiljnu dijagnozu.
    Ozbiljnu zato što ona nosi i druge probleme i zahtjeva ozbilajn pristup i drugih specijalista (kardiologa obavezno).
    Kao što je Beti rekla, riješi se dvojbe i onda porazgovaraj sa nekim o svojim strahovima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •