-
Već je malo bolje, zahvaljujući vama...Iščitavam ponovo i ponovo i pokušavam da stavim stvari na svoje mesto. Nekoliko reči i mom dečaku...rodjen je sa 3.600g i 55cm, već sledećeg jutra otputovao je u BG u institut za majku i dete zbog fiziološke žutice. Ja sam pretrpela veliki stres tada a i narednih dana kada sam bez bebe kod kuće danonoćno izmuzala mleko da bi ga sačuvala za bebana. Beba je kada je došla iz bolnice mnogo plakala a ja sam ga mazila i mazila, onda su nastupili grčevi pa smo se još više nosali i sada je on sa tačno 6 meseci momak od 8kg i 72cm i prilično je težak ali se i dalje po ceo dan nosamo jer on pada u histerični plač čim ga spustim u kolica ili krevetac, pri tome matorko od 2.5 godine još nosi pelene jer ja prestajem sa privikavanjem na nošu čim izgubim snagu ili ostanem bez čistih trenerki i gaćica za njega ili ne mogu da ga presvučem jer nosim bebu. Ne mogu da kažem mnogo o bebi jer kao što sam vam rekla ne znam koliko ja više realno vidim stvari, nije baš neki pričljivko, sve se svodi na da-da-da...aaaaaaaa, eeeeeeeee, od pre 20-ak dana pruža mi ruke kada to tražim, tek je počeo sa stavljanjem nogica, ne baš do usta ali skoro, pre 20-ak dana, prevrće se sa desne na levu stranu a slabije u suprotnom smeru (zbog toga i idemo na vežbice).Pokušavamo da puzimo kada je ogromna želja da se uhvati neka igračka ali još ne puzimo. Imamo jedan zubić. Eto, toliko da vas upoznam sa momkom zbog kog sam sasvim poludela
))))))))Možda sam i dospela do ovog stepena ludila jer ni sa kim nisam podelila svoj problem. Pozdravljamo vas beba i ja punoooo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma