Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Pomoć!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Da vam se javim...
    Do momenta pisanja ovde prošli smo pakao....držeči u sebi glupe misli i ideje koje su se razmnožavale i razvijale do neslućenih visina...Kada sam pisala ovde moj mozak više nije bio u stanju da razluči stvarnu situaciju a onda olakšanje kada sam to podelila sa nekim i videla-iščitala mišljenje sa strane. Bila kod neuropsihijatra, sada pijem lekiće za depresiju i ide na bolje, već mesec dana ne dojim bebu zbog lekova, zdravo se hranim svakodnevno vežbam i dajem sve od sebe da se potpuno izvučem i pruzim dečacima što kvalitetnije i sretnije odrastanje. Moja beba je sad već veliki dečak od skoro 8 mesec, stariji momak ima dve i po godine, pune ruke posla i obaveza a ja...povremeno posustanem skrhana idejama koje povremeno naidju i slome me, pretpostavljam da tih šest meseci razmišljanja o jednoj stvari ne mogu tako lako da se izbrišu.Mali S. sad već samostalno sedi mada je mišljenje fizijatra da što manje sedi a što više bude na stomaku jer mu je u sedećem položaju kičma malo iskrivljena, maše pa-pa, zna taši-taši, priča ma-ma-ma, ta-ta-ta, ajde, idi, de, adn, ba-ba-ba, ima 5 zubića, buni se kad mu uzmem omiljenu stvar, igra i vrcka telom uz jednuu njemu omiljenu igračku, kada smo ga pre neki dan kod prijatelja stavili u hodalicu ponašao se kao da je u njoj rodjen-trčkarao po sobi i cupkao na nožicama, zaceni se od smeha kad stariji bata pred njim izvodi predstavu padanja i skakanja, visok je 76 cm što je neka gornja granica koliko sam razumela. Dok ne povratim realnost i moć normalnog rasudjivanja o njemu, molim vas još jednom za vaše mišljenje o tome da li je moja beba prosečna osmomesečna beba i da li je moja beba o.k. Ono što sam prećutala prošli put jer nisam smela ni da izgovorim je da on ima na desnoj ruci brazdu četiri prsta i da su sve moje muke i ideje krenule od momenta kada sam to otkrila iako sam kasnije od svih pedijatara dobila isto mišljenje-pa šta ako ima btu brazdu.Šaljemo vam veliki poljubac.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drži se draga I mogu samo reći da mi se tvoj dječak ćini kao jedna lijepa napredna osmomjesečna beba! Moj ima godinu dana 75 cm i ne zna pa-pa

Ps: ako se samostalno posjeda ne vidim zašto ne bi smjeo biti u tom položaju? Š sjedi od valjda 4 mjeseca, sam se posjeo i uvijek sam dolazio u taj položaj. Ne valja ih forsirati al sve što mogu i smiju - osim naravno padati sa kreveta i takve "sitnice"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •